FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-3

Costel Gâlcă despre lupta la titlu: "Meciul cu ASA nu e decisiv"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 23:15

Steaua a cîştigat meciul cu U Cluj, 3-0, şi se menţine în fruntea Ligii 1. Costel Gâlcă a vorbit despre meci şi lupta cu ASA pentru titlu.

"Mă bucur că am cîştigat acest meci. Este o victorie meritată. Am jucat foarte bine şi puteam marca mai mult.  

Aveam nevoie de un asemenea rezultat şi de o partidă în care să marcăm mai multe goluri. În ultimul timp erau meciuri în care aveam ocazii, dar nu înscriam şi situaţia se complica. Azi am fructificat mai multe şanse ca niciodată.

Eu nu mă gîndesc la meciul cu Dinamo, ci la cel cu ASA. Nu cred că va fi decisiv, pentru că mai sînt multe partide pînă la final. Vom vedea ce va fi.

La club este mereu presiune. De demiterea mea se vorbeşte din prima etapă. Sîntem Steaua şi toată lumea vrea să cîştigăm tot", a spus Gâlcă la DigiSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  26 Aprilie 2015, 15:00

stie inDIvidul ce SPUNE!CE DACĂ,IPOTEZA,NU-ASĂ?,AȘA bate pe steaua fără...nume,după care specialistul în valize(ca doar in Romania pușcăria e facultativa și hoția...carte de vizita)are grija ca mureșenii sa fie furați încât cea mai iubita(Pardon...HULITĂ!)Echipa sa mai adauge în vitrina o...minciuna!

criss25
criss25  •  26 Aprilie 2015, 13:40
Postat de Florean Andrei pe 26 Aprilie 2015, 10:34

Spre disperarea antisteliştilor, Steaua iarăşi a câştigat, ce durere, ce durere ! Oricum ASA va fi retrogradată de UEFA, dacă FRF vrea să pună batista pe ţambal !

tu crezi ce zici, o sa vezi ca joaca si in cupele europene ASA nu ii retrogradeaza nimeni cum nu a retrogradat nimeni pe steauain urma cu cativa ani pt probleme asemanantoare... nu mai bateti campii ca ii bateti degeaba...

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  26 Aprilie 2015, 12:58

Si...care steaua?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează