FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă a ajuns la capatul răbdării şi se ia de fani: "Nu înţeleg ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 09:45

Costel Gâlcă a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului cîştigat în faţa Universităţii, scor 4-1, pentru că fanii campioanei nu mai vin în număr mare la stadion:

"Eu am spus că prin jocul echipei, prin rezultatele pe care le avem, vrem să aducem cît mai mulţi suporteri la stadion.

Vrem să fie alături de noi, avem nevoie de ei, sînt importanţi pentru noi. Totuşi, nu ştiu ce se întîmplă de nu reuşim să strîngem măcar 10.000 de fani la un meci, cel puţin pe Ghencea.

Avem nevoie de ei şi am demonstrat că avem un joc bun, cîştigăm meciurile. Sper ca pe viitor să vină mai mulţi la stadion!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
zagna
zagna  •  21 Octombrie 2014, 21:34

cand joci cu latovlevici si tanase pe stanga si papp (care nu e jucatorul tau !) pe dreapta ce vrei, sa vina lumea sa te pupe? Apropos, la a cata gafa este latovlevici cu "pasa" din meciul cu clujul ? care e media suturilor pe poarta a lui dodel ?

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 19:39

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 18:43

Respect Costel Galca !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează