FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-3

Costel Gâlcă a analizat partida cîştigată cu Petrolul: "Ploieştenii puteau să ne învingă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 23:28

Costel Gâlcă a reuşit o nouă victorie la cîrma Stelei, după meciul cîştigat cu 3-2 în faţa Petrolului.

Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că şi ploieştenii aveau forţa necesară de a învinge şi a vorbit despre accidentarea lui Keşeru.

"Venim după un meci foarte greu cu Aalborg. Am avut un moment în care am cedat conducerea jocului, iar cei de la Petrolul au profitat şi au marcat două goluri. Petrolul e o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme mari.

Contează că sîntem pe locul 1, mai ales că am luat trei puncte la o echipă foarte importantă din campionatul românesc.

Keşeru mi-a spus la pauză că avea nişte dureri. Bourceanu cred că va reveni la sfîrşitul lunii octombrie, avem nevoie de el", a spus Gâlcă la Look tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
myke82
myke82  •  22 Septembrie 2014, 08:50

Cu un lucru sunt de acord, Latovlevici nu mai are ce cauta titular. Este praf si in scadere de forma continua. Ar fi bine daca Steaua ar scapa de el.

myke82
myke82  •  22 Septembrie 2014, 08:45

Ca sa nu mai vorbim ca spre deosebire de Reghe, Galca are si licenta PRO luata de mult timp iar asta se cunoaste. Chiar daca nu are experienta in antrenorat are fundamentul adica teoria, ceea ce este foarte important atunci cand pleci la un drum. Nu te poti sui la volan daca nu cunosti regulile de circulatie...

myke82
myke82  •  22 Septembrie 2014, 08:44

Sunt niste broscoi cu burtile mari care frecventeaza site-ul asta foarte des si fac comentarii care mai de care mai stupide. Daca sunteti asa inteligenti si vi se pare ca antrenoratul este floare la ureche de ce nu va apucati voi sa antrenati sa vedem ce rezultate veti avea? Este usor sa dai din degete la laptop/desktop si sa iti dai cu parerea. Tocmai d-asta tara asta o duce asa bine ca sunt multi care dau din gura si foarte putini care muncesc sau realizeaza ceva. Galca spre deosebire de Reghe nu are experienta si tot e pe primul loc. Sunt curios ce ar fi realizat Reghe daca ar fi venit la Steaua cu experienta 0 in antrenorat la seniori...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează