FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 0-1

Costel Gâlcă despre situaţia lui Alex Bourceanu, lăsat în afara lotului: "A transmis că nu se simte în stare!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:42

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a lămurit situaţia lui Cornel Rîpă şi Alex Bourceanu, fotbalişti despre care s-a scris că au fost excluşi din lot înaintea meciului de la Piatra Neamţ.

Tehnicianul campioanei României este bucuros de cele 3 puncte luate de echipa sa din meciul cu Ceahlăul, cîştigat 1-0.

"Am jucat exact cum trebuia să o facem, compact şi cu atitudine. Sînt fericit pentru golul lui Rusescu. Avem nevoie în continuare de golurile lui.

Nu comentez arbitrajul.

În legătură cu cei doi: Rîpă este accidentat, iar Bourceanu a transmis că nu se simte în stare să joace la Piatra Neamţ. Nu ştiu exact despre ce este vorba fiindcă nu am discutat personal cu el", a spus Costel Gâlcă la finalul jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
valiro
valiro  •  19 Martie 2015, 10:09
Postat de benise pe 19 Martie 2015, 07:45

Foarte mulți ppproști aici!Bourceanu a fost 2 ani sufletul acestei echipe, căpitan și un mare luptător. GalGalca l-a tratat cu răceală încercând mereu sa nu-l lase sa se impună. L-a ținut rezerva, mereu era primul schimbat sau nu juca deloc.Totul doar ca era sub contract cu Ana Maria.Jeggggggg de caracter Galca.

Si cand l-a bagat pe Bourceanu in teren, a dat pasa la adversar si au pierdut meciul cu Pandurii. Bourceanu a fost, dar nu mai este. A venit accidentat a stat 3 luni pe salariu si cand a intrat, a facut un mare fas. Galca a demonstrat ca este un mare motivator, dintr-o echipa blazata, atacata de presa, ca leul ranit de hiene, a facut o echipa cu atitudine de campioana. Bravo Galca.

benise
benise  •  19 Martie 2015, 08:58

Costelus nu pari, dar sub aura ăsta de baiat bun, în fapt ești un mare mizerabil!

bibiloiu
bibiloiu  •  19 Martie 2015, 08:48

..........................se simte prost..........................baiat simtit......................Bravo Costele !!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează