FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA 0

Costel Gâlcă, despre următorul pas al carierei: "Aș prefera să antrenez acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 21:36

Costel Gâlcă (46 de ani) a fost invitat în emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, unde a vorbit despre următoarea sa destinație și despre alegerile pentru președinția FRF.

...despre următorul pas în carieră: "Deocamdată nu am și nici nu am avut vreo ofertă concretă să preiau o echipă din România. Dacă am așteptat atât, mai pot aștepta. Aș prefera să mă întorc în Spania. Chiar și Liga a 2-a de acolo este foarte competitivă. Salariul unui antrenor din liga secundă este mult mai mare decât media salariilor din Liga 1. Doar cei de la Steaua sau CFR Cluj se pot compara".

...despre alegerile FRF: "Nu a existat nicio discuție cu Ionuț Lupescu pentru a prelua postul de selecționer. Au fost doar speculații. Eu l-am susținut pentru că am crezut în el și în proiectul lui. Cred că era omul potrivit pentru dezvoltarea fotbalului românesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Aprilie 2018, 12:10
Postat de martinpen pe 24 Aprilie 2018, 08:51

Si de atunci au trecut 4 ani, de ce nu mai investeste si pentru altii gg ? Vezi ca vorbesti aiureli. Galca e un antrenor bunicel, un om bun, problema lui e anturajul, nu stie sa scape de oamenii care s-au lipit de el si il trag in jos.

esti oub ! intrebarea e de ce nu mai castiga costica nimik ?! eluob !

martinpen
martinpen  •  24 Aprilie 2018, 08:51
Postat de Stefan Anghel pe 23 Aprilie 2018, 23:01

costele,gg a investit mult in tine ca sa castigi 3 trofee intr-un an....ai spus ca esti atins de zei,nici vorba....gg ti-a nivelat drumul....tu,ilie stan,lacatus,bergodi,zenga,hagi nu recunoasteti cat a pilit nea gg ca sa mearga rotitele si uite unde ati ajuns....dika pleaca la pitesti si castiga cupa si joaca in europa ? s-o creada el....mai mult respect pt nea gg care v-a facut oameni....olaroiu-da...reghe-da....piti-nu...radoi-nu....deci ciocu mic.

Si de atunci au trecut 4 ani, de ce nu mai investeste si pentru altii gg ? Vezi ca vorbesti aiureli. Galca e un antrenor bunicel, un om bun, problema lui e anturajul, nu stie sa scape de oamenii care s-au lipit de el si il trag in jos.

1676739039261473
Iosif Boncu  •  23 Aprilie 2018, 23:04

Deja bătuse palma cu clanul Lupescu pentru naționala României acum a rămas cu buza umflată ce să faci dacă n-ai cap acum stai pe bară.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează