FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-0

Costel Gâlcă, după remiza cu Astra: ”Adversarul îşi creează ocazii pentru că atacăm!”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 00:19

Gâlcă a tras concluziile remizei cu Astra de aseară, a găsit plusuri, dar şi minusuri ce-l îngrijorează.

Costel Gâlcă a explicat aseară, după meci, ce merge şi ce nu merge acum în jocul Stelei: "V-am mai zis că pasăm mai bine decît anul trecut. Adversarii îşi creează şi ei ocazii fiindcă noi construim. Dacă aş sta în jumătatea mea, adversarul n-ar mai avea şanse, dar eu nu vreau asta, vreau posesie şi atacuri construite. Echipa mea e foarte bine pregătită fizic. Dar mă îngrijorează prima repriză cu Aalborg şi prima parte cu Astra".

"Mergem la Kiev să cîştigăm"
Apoi, tehnicianul a făcut referiri concrete la cîţiva dintre elevii săi: "Bourceanu se simte mai bine, încă nu ştiu exact unde va juca. Sînmărtean e mai bun în centru? Da, dar a jucat pe dreapta pentru că nu-l avem pe Adi Popa. N-am informaţii despre cît va lipsi Rusescu. Îmi doresc revenirile lui Popa şi Tănase. Primul are o entorsă, să vedem cînd se va întoarce pe teren, al doilea cred vă juca joi măcar cîteva minute. Mergem la Kiev să cîştigăm, chiar dacă întîlnim o echipă puternică".

"Papp a jucat fiindcă a făcut un meci foarte bun cu Petrolul. Dar n-a mai centrat atît de mult fiindcă el nu poate să centreze dacă acţiunea îl prinde static. Cu ploieştenii a avut spaţii, cu Astra nu" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

"Am cîştigat cu Petrolul, cu CFR, sîntem în grafic. Toată echipa a muncit bine cu Astra, puteam învinge după numărul ocaziilor din repriza secundă. Eram sigur că giurgiuvenii vor veni motivaţi după aşa-zis-ul scandal cu Ben Youssef" (Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua)

"Astra a avut ocazii mari în prima repriză, dar noi am dominat şi am avut şanse mari de gol în partea a doua. Cred că meritam victoria, cele 3 puncte să fi rămas aici. Sperăm să luăm punct la Kiev, poate chiar victoria" (Nicandro Breeveld, mijlocaş Steaua)

"Am discutat cu domnul Niculae înainte de meci dacă să-l folosim pe Ben Youssef. Duckadam s-a plîns de arbitraj?! Ce voia?! 5 la sută?!" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"La cîte ocazii am avut în prima repriză, meritam victoria. Aceasta e adevărata faţă a Astrei, sperăm să continuăm pe o pantă ascendentă. Cu Găman şi cu Fatai cîştigam. Glumesc, dar lui Enache i-aş da un pumn în cap după ratarea aia!" (Gabriel Enache, mijlocaş Astra)

"Mă simt mai balansat, faţă de umilinţa cu Mioveni. Mă bucur că ne revenim. Am început să recunosc echipa mea, fără să port ochelari speciali" ( Ioan Niculae, patron Astra)

"Am reuşit o primă repriză foarte bună, apoi, din păcate, în partea secundă Steaua a avut mai multe ocazii. A fost un egal echitabil. Domnul Isăilă ştie să ne motiveze, ca întotdeauna, în momente dificile" (Silviu Lung junior, portar Astra)

"Îmi pare rău că n-am marcat cînd am avut ocazia, trebuia să cîştigăm. La echipă n-a fost o atmosferă bună, dar ne-am revenit. Putem să luptăm pe mai departe la campionat" (Constantin Budescu, mijlocaş Astra)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 01:26

!titlul 26 e al Stelei ! Forza Steaua !

andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 01:16
Postat de roadster1988 pe 29 Septembrie 2014, 12:00

O concluzie idioata care te lasa cu gura cascata.gaica credea ca mai joaca cu barsana.desi chiar si aia le-au fost egali pana la eliminare.

tu chiar suferi rau de grija stelei @ da-te in natia m4atii de padurar !ce sa zica un parlit ! !!!!!!!!!!!!titlul 26 e al Stelei ! Forza Steaua !

andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 01:09
Postat de sange_alb.rosu pe 29 Septembrie 2014, 12:23

hahahahaha. Adversarii isi creeaza ocazii pentru ca noi construim. Asta e cea mai aiurea si non-sens idee pe care am auzit-o in viata mea. Pai daca tu construiesti, inseamna ca ai mingea, ca ataci... Nu e normal sa ai TU ocazii, nu ei? Dar ma rog... logica de inteligenta stelista.

esti de tot rahatuuuuuuuuuuuuu ! furaciune pe fata a facut arbitru !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează