FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă, luat pe sus de un fost antrenor al Stelei: "Nu poate, sînt îngrijorat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 14:46

Steaua n-a arătat deloc bine în meciurile de pregătire şi Emeric Ienei e îngrijorat. Fostul antrenor al roş-albaştrilor e dezamăgit de ce-a arătat pînă acum echipa lui Constantin Gâlcă.
"Trebuie să se gîndească în primul rînd să pună la punct jocul echipei, sau să facă în aşa fel încît cel puţin 8-9 jucători să fie titulari. Toţi spun că nu-i nimic, rezultatele în pregătire nu contează, dar nu e aşa, contează foarte mult din punct de vedere psihologic.

Există o  oarecare îngrijorare, normal să existe. Au plecat cîţiva jucători, acum trebuie să aibă o altă strategie. Nu au venit jucători şi asta este o problemă. După ce au cîştigat de două ori campionatul, acum pot să spună că întineresc echipa, că sacrifică 1-2 ani şi pe urmă să cîştige din nou campionatul", a declarat Ienei la Dolce Sport.

Antrenorul care a adus Cupa Campionilor în Ghencea îi critică pe şefii Stelei pentru campania slabă de achiziţii:

"Era normal să aducă jucători la începutul perioadei de pregătire, dar la noi ce este normal? Poate ar trebui să fie cineva lîngă Gâlcă, nu poate singur, pentru că încă nu are experienţă suficientă de a prelua o echipă care a cîştigat două campionate".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Iulie 2014, 20:51
Postat de marius300775 pe 07 Iulie 2014, 20:25

Bosorogul asta tot se vaita de steaua dar steaua a luat in ultimii ani campionate ,cu toata oftiga, pardon ,ingrijorarea lui.

Verdict: OAIEE!

marius300775
marius300775  •  07 Iulie 2014, 20:25

Bosorogul asta tot se vaita de steaua dar steaua a luat in ultimii ani campionate ,cu toata oftiga, pardon ,ingrijorarea lui.

solomon_i
solomon_i  •  07 Iulie 2014, 19:19
Postat de solomon_i pe 07 Iulie 2014, 19:18

Nea Imi are dreptate in privinta jocului echipei dar greseste cand vorbeste despre conducerea (i)responsabila a Stelei care este sublima dar inexistenta. Exista un singur coducator... ! Cel care se razbuna pe suporterii Stelei care nu au iesit cu mic cu mare in strada ca sa-l apere cand a fost varat la "mititica".El nu intelege ca aceasta pedeapsa a fost pretul care trebuie sa-l plateasca pentru modul fraudulos in care s-a imbogatit. Iar suporterii Stelei sunt oameni onorabili nu puteau sa "scoata" un infractor de la puscarie doar de dragul Stelei. Din pacate "ciocoi"ca Gigi mai avem destui in libertate, dar toate au un inceput...

...conducator...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close