FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă o dă la întors! 24 de ore a ţinut masca de dur a antrenorului Stelei: "S-a interpretat greşit!" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 12:24

Clubul Steaua a emis un comunicat prin care Costel Gâlcă ţine să lămurească anumite aspecte din conferinţa de presă organizată ieri.
"S-a interpretat greşit ideea legată de o persoană din club care să apere interesele Stelei. Nu l-am atacat pe preşedintele Valeriu Argăseală şi nici nu pretind ca acesta să vorbească despre aceste aspecte, avînd multe alte probleme de rezolvat în viaţa de zi cu zi a Stelei. Vom stabili împreună care este persoana desemnată pentru aşa ceva. Am spus doar că eu, în calitate de antrenor, am datoria de a pregăti echipa.

În ceea ce priveşte transferurile de jucători şi discuţia legată de Breeveld, m-am referit la faptul că, dintr-o listă de trei mijlocaşi centrali pe care i-am avut în vedere, acesta a fost adus la club, ceea ce m-a bucurat. Am uitat să precizez, în conferinţa de presă, faptul că şi Luchin a fost dorit de mine încă din momentul în care i s-a pronunţat numele, fiindcă este un jucător polivalent şi aveam nevoie de el. Legat de Papp, Rusescu şi Bourceanu, ei nu se aflau pe lista de achiziţii în prima faza fiindcă nu credeam că există posibilitatea de a-i aduce la Steaua, dat fiind faptul că aveau contracte foarte mari la cluburile lor. Sînt jucători foarte buni şi m-am bucurat atunci cînd mi s-a spus că sînt şanse să-i aducem la Steaua.

S-a interpretat greşit şi discuţia legată de medicul Radu Paligora, dîndu-se de înţeles că el ar fi plecat din cauza mea de la Steaua. El a plecat fiindcă acolo unde este acum cîştigă mult mai bine şi era normal, poate, să dea curs acelei oferte. Eu nu am spus că nu a vrut să-mi dea raportul respectiv, ci că nu a mai avut timp să o facă.

Consider că situaţia actuală a fost exagerată de mass-media şi îi asigur pe suporterii Stelei că nu există nici un fel de conflict între mine şi conducere sau între mine şi jucătorii noştri. Sper ca aceste discuţii să înceteze, fiindcă nu au rost", a fost reacţia antrenorului Stelei.

Click pentru declaraţiile lui Gâlcă de ieri:

Costel Gâlcă nemulţumit de transferuri: "Am cerut 3 jucători, doar unul mi-a fost adus"

Costel Gâlcă îl atacă indirect pe Valeriu Argăseală şi îl aşteaptă pe Mihai Stoica înapoi la Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
romania1985
romania1985  •  12 Septembrie 2014, 03:48

Galca e tare....ca fularu`.N-ai sa ajungi niciodata antrenor Galca,n-ai bile pentru asa ceva,cel putin nu in mocirla din Romania.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 20:45
Postat de rozu pe 11 Septembrie 2014, 15:38

este praf omu!

da, este un om slab de caracter, asta e evident. instabil emotional, foarte slab, nu cred ca va rezista foarte mult pe banca lui nea Gigi.. ca e banca lui, doar..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 20:37
Postat de bandoleros pe 11 Septembrie 2014, 13:50

Ce o mai da pissdá la intors. Ce o suceste, ce o invarteste, ce o smocoteste. Saraca pissdá, i'au fost interpretate vorbele gresit. Pai atunci sa dea mai putine declaratii. Mai putine vorbe si mai multe fapte.

..))))))))))))))) l-ai facut pilaf pe bietul kostel.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează