FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă preferă alt jucător! » Pentru cine insistă antrenorul Stelei în loc să îl aducă pe Federico Piovaccari

Bokila, 25 de ani, a jucat la 5 echipe şi în 4 ţări diferite în ultimii 4 ani
Bokila, 25 de ani, a jucat la 5 echipe şi în 4 ţări diferite în ultimii 4 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 03:07

Tehnicianul Stelei vede în fostul petrolist vîrful perfect "care să se plieze pe stilul nostru de joc", însă varianta achiziţionării definitive e exclusă, campioana României propunînd ruşilor împrumutul pe un sezon.

La finalul unui meci în care atacantul pe care l-a titularizat marcase de 6 ori, Costel Gâlcă a fost întrebat dacă mai are nevoie de încă un vîrf. "Da, mai avem nevoie" a fost replica tehnicianului, după care şi-a exprimat opţiunea dintre cele două variante pe care clubul le-a luat în considerare, Piovaccari şi Bokila.

"Eu îl prefer pe Bokila, nu pe Piovaccari. Primul e un fotbalist care cred că s-ar potrivi perfect pe stilul nostru de joc, s-ar acomoda imediat şi de-asta sper să se rezolve aducerea lui şi acest lucru l-am transmis şi conducerii clubului", a declarat Gâlcă.

Pentru a-l aduce în Ghencea însă, Steaua va trebui să facă un efort financiar consistent. Prima variantă, cea a unui transfer definitiv, a căzut din start. Ruşii au solicitat două milioane de euro, pretenţii mult peste ce e Steaua dispusă să dea. Acum se negociază un eventual împrumut pînă la finalul sezonului în curs, dar şi aici lucrurile sînt destul de complicate, întrucît Bokila are un salariu de 600.000 de euro pe an, imposibil de achitat în întregime de roş-albaştri.

Chiar dacă Bokila e extrem de tentant pentru Steaua, ca şi Piovaccari, şi pentru că ar putea fi adăugat pînă mîine la prînz pe lista UEFA pentru "dubla" cu Ludogoreţ, e foarte puţin probabil ca Gâlcă să mai primească vreun jucător în plus pentru disputele cu bulgarii.

Totuşi, pista Bokila va rămîne deschisă şi, doar dacă se va reuşi calificarea în grupele Champions League, Gigi Becali ar putea fi de acord cu o investiţie majoră într-un fotbalist pe care şi l-a dorit foarte tare şi în vara trecută.

15 minute a evoluat Bokila pentru Terek Groznîi în primele 3 etape din Rusia, intrînd pe finalul a două meciuri

630375-goluri-bokila.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

2.500 pentru bulgari
Pînă vineri, 25.000 de suporteri stelişti îşi cumpăraseră bilete online pentru meciul de marţi seară, contra celor de la Ludogoreţ. Pentru acest joc, suporterii bulgarilor au primit din partea Stelei 2.500 de bilete cu preţuri între 25 şi 30 de lei, care au ajuns deja la casele de bilete din ţara vecină. Oaspeţii vor ocupa şase sectoare pe Arena Naţională, în Peluza I. Luni, de la ora 10:00, se vor deschide casele pentru fanii campioanei, aceştia mai avînd la dispoziţie aproximativ 20.000 de tiche disponibile. Casele de la Arena Naţională vor fi deschise pînă la ora 19:00, iar în ziua meciului pînă la 21:45.

"O să-i fie greu lui Gâlcă"
Mirel Rădoi a acordat un interviu pentru DolceSport, unde a vorbit despre Gâlcă, dar şi despre momentele grele din carieră: "La Steaua mi-a fost cel mai greu pentru că fiind români presiunea era alta. Pentru orice mişcare pe care o făceai în România erai pus sub lupă. E mai mult stres în fotbalul din România, însă atît mie, cît şi lui Oli ne-a făcut plăcere pentru că am jucat la cea mai puternică echipă din România. Lui Gâlcă o să-i fie mult mai greu acum, mai ales că vine la o formaţie care a cîştigat trofee şi a ajuns în Champions League".

"Toţi colegii rîd de mine"
Srgian Luchin a debutat la Steaua cu două pase de gol pentru Claudiu Keşeru, iar la finalul partidei a dezvăluit cum a fost în tricoul campioanei: "Mă simt bine, am fost primit bine. A fost o atmosferă destinsă, s-au făcut glume la antrenamente pe seama faptului că am jucat la Dinamo. Szukala şi Sînmărtean mă taxează de cîte ori au ocazia! Toţi îmi spun că mai mult am vorbit pe la televizor decît să joc. Mă bucur că mă înţeleg bine cu toată lumea".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:35
Postat de agentul0007 pe 17 August 2014, 16:16

SOC.SOC.SOC. BREAK NEWS MIHAI COSTEA SI ADRIAN CRISTEA AU REVENIT LA STEAUA PTR A AJUTA ECHIPA SA AJUNGA IN LIGA

..))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:34
Postat de costacurta pe 17 August 2014, 13:47

E mult mai bun Bokila, insa Steaua nu are bani pentru el, din pacate.

sunt aproape convins ca steaua nu va mai cumpara nimic. si mai cred ca daca va bat bulgarii, steaua va mai vinde, 2-3 jucatori. lotul e imens, cu salarii (oficiale) imense pentru romania, e ceva putred. daca nu va duceti in UCL, in 6 luni declarati falimentul. si voi, desigur. altii au fost mai harnici un pic..)

yosyo
yosyo  •  17 August 2014, 16:59

Iti place fotbalul ? Te crezi bun manager ? Atunci te provoc sa iti demonstrezi calitatile pe cel mai nou simulator de football manager online : ://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Zegaroth Joaca se poate transforma in bani reali !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează