FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-2 AA

Medieşenii acuză "centralul": "Arbitrul e stelist înfocat" » Ce spune şi Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 23:14

Dănuţ Matei, antrenorul lui Gaz Metan, şi Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, au vorbit după meciul cîştigat în etapa a XXIV-a de roş-albaştrii, scor 2-1.

Omul de la cîrma medieşenilor îl acuză pe arbitrul Cătălin Popa că e stelist de mic şi că nu trebuia să fie delegat la această partidă.

"Un arbitru despre care ştie tot Piteştiul că e fan declarat al Stelei nu poate arbitra un asemenea meci. Toţi prietenii lui ştiu că e fan înfocat. Trag un semnal de alarmă acum"

a spus Dănuţ Matei la Dolcesport.

Costel Gâlcă a încercat să lămurească la finalul jocului problema netitularizării lui Gabi Iancu în această seară.

"A fost o victorie muncită. Şi ei voiau să cîştige aşa cum ne doream şi noi. Mă bucur pentru Popa că marchează şi ajută echipa cu golurile lui. Avem nevoie ca el să continue aşa. Iancu vine după o accidentare şi am decis să-l bag în a doua repriză, cu toate că a făcut un meci bun cu Petrolul. Încă nu ştiu ce are Tănase. Am vorbit cu Gigi Becali la telefon. Acum vom avea timp să vorbim şi faţă-n faţă"

a spus şi Costel Gâlcă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
813257328728560
Iulia Groza  •  07 Aprilie 2015, 00:53

Caut colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - rabdare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close