FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Costel Gâlcă, replică dură pentru Becali după ce patronul FCSB l-a umilit în direct: "Ai uitat, Gigi?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 19:46

Costel Gâlcă i-a dat replica lui Gigi Becali și a ținut să precizeze că nu va mai antrena FCSB atât timp cât latifundiarul din Pipera este la cârma echipei. 

"Nu vreau să vorbesc despre acest om. Nu voi mai reveni niciodată la Steaua (n.r. FCSB), atât timp cât o să fie el acolo. Acest om nici măcar nu mă cunoaște, nu știu dacă am vorbit de maximum 10 ori.

Omului acesta nu o să-i răspund. Nu mă interesează, nu o să mai vorbesc despre acest om. E un om care își alimentează mândria vorbind în public. Nu mă interesează. Îi reamintesc că, dacă voiam să rămân la Steaua (n.r. FCSB), o puteam face.

Nu m-a interesat să mai colaborez cu el. Nu este un om coerent în ceea ce zice. E pentru prima și ultima dată când mai vorbesc de el, el nu mă cunoaște pe mine. Vorbește aiurea", a declarat Costel Gâlcă conform TV Digi Sport.

Ce A POVESTIT Becali:

"La ora 11:00 (n.r. 23:00), se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Şi din puşcărie comandam, tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate. Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1053037808078875
Protopopicescovici Jan  •  26 Mai 2018, 23:50

*** , cand echipa are succes , este din cauza ca sa bagat el la echipa , cand echipa merge prost , este din cauza la antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  26 Mai 2018, 11:01

Bă cât a fost Gâlcă fcsebeul a luat tot ce se putea lua in campionatul românesc, dar iubitori de finanțator sunt atât inapoiati și de duși încât n-ai ce sa le faci .

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  26 Mai 2018, 10:22
Postat de Alexandru Chis pe 26 Mai 2018, 05:12

O replica de toata jena! Galca ramane acelasi individ fricos si fara colana vertebrala.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează