FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Legenda Costel Orac, confesiune dureroasă după „masacrul” suferit de Dinamo: „Am văzut scorul și am zis că e greșeală de grafică” + de ce nu mai merge la meciuri

Viitorul - Dinamo 5-0 // Sursă foto: fcviitorul.ro
Viitorul - Dinamo 5-0 // Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 15:09

Costel Orac (60 de ani), fost jucător important la Dinamo, pentru care a jucat timp de nouă sezoane, deplânge situația echipei sale de suflet, la o zi după umilința istorică suferită pe terenul Viitorului, 0-5. 

Orac recunoaște că a ajuns să nu mai meargă la meciurile jucate de Dinamo pe teren propriu și spune că a rămas uluit atunci când a fost rezultatul final al meciului cu Viitorul. 

„Am fost plecat și am văzut doar finalul. Am văzut scorul și am zis că e o greșeală de grafică. Am înțeles că scorul a fost blând, că Viitorul a mai avut ocazii. Te enervezi, ce să faci... Iar începem, iar speranțe, iar «New Dinamo» și până la urmă parcă suntem echipă de old-boys, trăim doar din trecut.

Cert e că scorul e rușinos. La câtă vâlvă s-a făcut în ultimul timp și la câte speranțe au sădit din nou în sufletul suporterilor, e rușinos ce s-a întâmplat. E un drum foarte lung până la play-off, până la trofee. E un drum lung și în ceea ce privește omogenizarea, nu e ușor cu atâția jucători noi.

Am ajuns să nu mai merg la stadion. N-am mai fost la niciun meci în ultimul an. Pentru că după ce se termină meciul, după un joc slab sau după un rezultat nu prea bun, suporterii ne întreabă pe noi, pe foștii jucători: «ce facem, ce facem?». Noi ce să le spunem? Nu suntem antrenori sau jucători, nu avem funcții în club”, a spus Costel Orac, potrivit Pro X. 

„S-au adunat multe, îi înțeleg și pe suporteri. Sunt ani de zile în care clubul a suferit. Nu știu cum au rezistat suporterii atât, din 2007 până acum. Și nu doar că nu s-au câștigat trofee, dar clubul a luat-o în jos. E o situație care persistă, e o decădere continuă” Costel Orac

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cosmin Moți vine cu soluția pentru degringolada de la Dinamo: „Explicați-le asta suporterilor!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  16 Iulie 2019, 20:19

B-ul 100%

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  16 Iulie 2019, 16:16

RESPECT Orac ! Unul din cei care au pus umarul la dorinta mea de a fi DINAMOVIST !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează