FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coulibaly e N'Doye al Ungariei! » Atacantul dorit de Steaua e vestit pentru escapadele nocturne: "Îşi pierde des paşaportul!" :)

Coulibaly are 1,87 metri și 78 de kilograme
Coulibaly are 1,87 metri și 78 de kilograme

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 10:15

Ivorianul de 32 de ani a marcat mult şi constant pentru Debrecen, dar şi-a creat reputaţia unui fotbalist comod şi cu viaţă de noapte agitată.

Varianta numărul 3 din operaţiunea de recrutare a unui atacant pentru Steaua, Adamo Coulibaly, a avut un randament excelent în Ungaria, cu 66 de goluri doar în campionat în ultimii 4 ani, însă e un fotbalist controversat. Imaginea pe care şi-a creat-o ivorianul născut la Paris explică faptul că el nu a sărit din Ungaria într-un campionat mai bun.

Un român, fost jucător în liga din ţara vecină, îl descrie pe Coulibaly drept un atacant cu calităţi excelente, mereu motivat în timpul partidelor, dar foarte atras de o viaţă de noapte agitată şi preocupat mai mult să continue la Debrecen, unde a avut parte de un statut privilegiat, decît să caute un transfer într-o ligă mai tare.

"E unul dintre acei jucători foarte serioşi atunci cînd e vorba despre pregătire, însă cu un stil de viaţă excentric. Îi place viaţa de noapte, e petrecăreţ şi s-a evidenţiat permanent printre fotbaliştii din campionatul Ungariei cu cele mai frumoase iubite" e descris Adamo de către sursa care a jucat împotriva lui. Deci felul cum îşi petrece timpul liber îl apropie pe Coulibaly de stilul lui Ousmane N'Doye.

"Îşi pierde paşaportul des" :)
O altă "apucătură" îl face să semene cu Rui Duarte, portughezul-problemă fost la Rapid. Aceeaşi sursă explică: "Avea mai tot timpul o problemă: reunirea echipei după vacanţe. Coulibaly întîrzia de fiecare dată şi găsea mereu un motiv diferit ca să se scuze, fie că şi-a pierdut paşaportul, fie că a ratat avionul".

În cazul în care Steaua va alege să semneze cu Adamo, Adi Popa şi Tănase vor avea o grijă: "Lui Coulibaly îi place să fie vedeta echipei. Pune presiune pe colegi pentru ca el să fie jucat la fiecare atac. S-ar putea să aibă probleme de adaptare la Steaua din cauza asta, îi va fi greu să rămînă starul echipei aşa cum a fost în tot timpul la Debrecen!".

110 meciuri a jucat Coulibaly pentru Debrecen în campionatul Ungariei şi a marcat 66 de goluri. A încasat 16 cartonaşe galbene

27 de partide bifase Adamo la Antwerp, clubul de la care Debrecen l-a cumpărat în 2009. Marcase doar două goluri pentru gruparea belgiană

"Discut cu impresarul lui Coulibaly, golgeterul ultimei ediţii din campionatul Ungariei şi un fotbalist cu prezenţe şi goluri marcate în Champions League" (Mihai Stoica, manager Steaua)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
gerulathor
gerulathor  •  30 Iunie 2013, 15:56
Postat de pe 30 Iunie 2013, 14:49

Alege-s-ar praful de familia celui care foloseste nick-ul: alpha_dog alpha_dog, manca-te-ar cancerul si viermii pe tine si pe cei din familia ta!!!

nu-i mai ura de BINE, ca la cat de prapadit este, tu chiar ii urezi de BINE!

gerulathor
gerulathor  •  30 Iunie 2013, 15:55

Totusi...asta da goluri, omu se antreneaza serios si ia meciurile si mai in serios, nu ar trebuisa ne intereseze ca e cu 18218 de femei si se considera vedeta!

solek
solek  •  30 Iunie 2013, 15:07

Al draq de maimuta,cica cele mai frumoase iubite.Nu stiu dc omul alb o educat babuinii acu sa le dea peste nas petele de culoare..Sigh negrii mirositori

Vezi toate comentariile (30)
Comentează