FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Crăciunescu a dat de pământ cu un conducător din Liga 1: "Prea îl văităm! Dar uitați-vă la el" » Reacția oficialului

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 19:55

Președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan, a fost luat la țintă de Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru critică felul în care s-a comportat oficialul gorjenilor la cluburile la care a fost.

"Avem unii conducători pe care eu îi văitam. Dar uitaţi-vă la domnul Răducan. El a fost şi la Târgu Mureş vreo trei luni de zile, am auzit că n-a plecat cu mâna goală de acolo, dimpotrivă a luat bani foarte mulţi.

A muncit, dar jucătorii nu prea şi-au văzut banii acolo, el şi-a luat. Aici, la fel: contracte făcute pe sume mari, dar neplătite. Cum aduci nişte oameni şi îi minţi, îi păcăleşti? Ca să îl aduci pe Sânmărtean trebuie să îi promiţi lucruri.

Ok, poate şi el (n.r. Narcis) a fost minţit, dar eu văd aşa: pe Narcis l-au minţit alţii, însă el şi-a luat banii, dar jucătorii, care trebuie să îşi banii, nu şi-i iau. El trebuie să pună piciorul în prag şi să spună «Asta e realitatea». Nu să ne minţim de la o săptămână la alta", a tunat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Reacția lui Narcis Răducan:

"Domnul Crăciunescu este greșit informat. La Târgu Mureș am reușit împreună cu ceilalți oameni din club, în 6 luni și cu o echipă nou promovată, să ajungem de la locul 6, la poziția de vicecampioană a României, recuperând 13 puncte față de Steaua, iar câștigurile mele le-am luat după 9 luni.

La Târgu Jiu, cu o echipă abia salvată de la retrogradare, împreună cu alți oameni de caracter, am ajuns pe poziția a 3-a, cu 14 jucători liberi de contract, pentru că aveam minus 2 milioane de euro în cont.

Am redus cu 30% bugetul, dar stoparea finanțării în timpul sezonului a fost prea mult. Aș vrea să accentuez încă o dată, că niciodată, nu numai acum, nu am luat banii înaintea jucătorilor. Informația asta prejudiciază reputația mea, pe care am câștigat-o cu greu în fotbalul nostru.

Am pretenția de la unul dintre cei mai importanți arbitri din istoria fotbalului românesc, să vorbească în cunoștință de cauză și responsabil despre activitatea unui om care a câștigat peste 10 trofee în fotbalul românesc și îi respectă performanțele fostului arbitru", a zis Narcis Răducan pentru GSP.Ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  30 Octombrie 2016, 07:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  30 Octombrie 2016, 07:01

Crăciunescu este același cu cel despre care scriați că, pe vremea când era președintele CCA , o avantaja pe una dintre arbitre, căreia îi trimitea avalanșe de S.M.S.-uri ? Dacă da, oups, corect om !

427951077389201
Mihai Tanase  •  30 Octombrie 2016, 06:14

De ce nu-l da in judecata ?Are cumva dreptate Craciunescu ?Daca se simte lezat , ar trebuui sa-l actioneze in justitie si nu sa se dezvinovateasca in presa .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează