FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Crăciunescu, mesaj surpriză primit de la Steliano Filip pentru că și-a "permis" să-și dea cu părerea despre petrecerea de la hotel: "Asta vreau să-i transmit lui Filip"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 20:06

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a vorbit și el despre problema din vestiarul lui Dinamo, 5 jucători petrecând în dimineața meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României, scor 1-0. 

A primit un mesaj de la dinamovistul Steliano Filip, iar Crăciunescu a spus în direct ce părere are despre mesajul primit. 

"Aseară, după ce am plecat din emisiune, am primit un mesaj de la domnul Filip. Vi-l citesc: «Bună seara! Dacă nu știți care este situația cu adevărat, vă rog să nu mai vorbiți nimic despre mine».

Îi transmit că nu îmi face nicio plăcere să vorbesc despre un om care până acum s-a remarcat pe terenul de fotbal la cartonaşe galbene.

E un jucător de la care au existat mari aşteptări, însă care încă nu a confirmat", a zis Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
886177674872156
Costel Drejoi  •  01 Noiembrie 2017, 09:53

Ar fi indicat ca aceia care n-au nicio legătură cu subiectul în discuție să-și vadă de problemele lor. Fiindcă au destule: de la cele de exprimare coerentă în limba română până la cele de comportament. A bon entendeur, salut! Adică sănătate! În trup ca și în suflet. Începând de la cap, desigur!

485809194904413
Costel Tudor  •  01 Noiembrie 2017, 08:58

Acest neica nimeni ( Filip ) , are un tupeu de neimaginat ! Un nesimțit !

craz1est
craz1est  •  01 Noiembrie 2017, 00:57

Daca nu stiti de ce am mana bandajata, va rog sa nu mai vorbiti aiurea. Sa stie lumea ca nu am nimic la mana dreapta, doar ca mi-am facut un tatuaj si mi-a zis sa tin mana bandajata sa nu ma infectez. Pentru miile de mesaje care le-am primit de la domnisoare, vreau sa le linistesc si sa le zic ca tatuajul cel nou reprezinta talentul meu si e unic, doar inca 2 fotbalisti din spania mai are asa ca mine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează