FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Crăciunescu se simte vînat şi trădat de Naşu' şi de Corleone!

Crăciunescu îi suspectează pe şefii LPF şi FRF că lucrează în culise pentru a-l determina să plece
Crăciunescu îi suspectează pe şefii LPF şi FRF că lucrează în culise pentru a-l determina să plece

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 23:47

Preşedintele CCA a refuzat să participe la gala LPF şi FRF pentru că Dragomir şi comisiile lui n-au luat nici o măsură împotriva jignirilor patronilor, în timp ce Sandu şi-a dat acordul să fie aduşi arbitri străini.

Arbitrajul românesc stă pe un imens butoi cu pulbere. Ultimele greşeli ale "fluieraşilor", dar şi alte evenimente din culise pot produce debarcarea actualului şef al CCA, în ciuda faptului că a fost instalat abia în urmă cu două luni şi o săptămînă. Ion Crăciunescu se simte vînat, dar şi trădat, chiar de cei mai importanţi oameni: Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu.

Ce îi reproşează lui Dragomir
Crăciunescu a refuzat să dea curs invitaţiei lui Corleone de a participa la gala fotbalului românesc, organizată la saloanele lui Mitică luni seară, lucru care l-a iritat teribil pe şeful LPF. De ce a făcut asta?

1. Preşedintele Comisiei îi reproşează lui Dragomir că e de partea patronilor şi preşedinţilor, din moment ce nu ia nici o măsură împotriva acestora cînd jignesc şi îi acuză violent pe arbitri.

2. Crăciunescu a fost deranjat că la gală a fost invitat şi Vasile Avram, fostul şef al CCA şi unul dintre duşmanii lui personali. "Ce mesaj le-a dat el arbitrilor chemîndu-l pe Avram acolo, care e judecat pentru fapte de corupţie?! Cum să mă alătur lor la acea gală?!", s-a destăinuit "nea Nelu" apropiaţilor.

3. Crăciunescu n-a fost consultat atunci cînd LPF şi FRF au decis să-i declare arbitrii anului pe Balaj, Tudor şi Marius Avram: "Deci noi, ca şi CCA, nu contăm în faţa lor, nu?!".

Ce îi reproşează lui Sandu
Crăciunescu a rămas interzis cînd a auzit declaraţia lui Gigi Becali: "Aducem arbitri străini în retur, am vorbit şi cu Mircea Sandu, nu se opune, ba chiar ne-a zis că va susţine ideea". Boss-ul CCA vede în această poziţie a lui Naşu', dar şi în cele ale lui Dragomir, nişte acţiuni premeditate pentru a-l forţa să plece de bună voie sau chiar pentru a provoca o eventuală demisie.

"Să mă dea ei afară, eu nu renunţ!"
Ieri, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, a avut loc o şedinţă în care Ion Crăciunescu a discutat cu colaboratorii săi pe marginea războiului rece pe care îl are cu Dragomir şi cu Sandu. "Nu-mi dau demisia în nici un caz, niciodată! Nu renunţ indiferent de presiunile lor, să mă dea afară dacă au curaj!", le-a transmis Crăciunescu subalternilor.

"Aducerea de arbitri străini ar fi cea mai mare ruşine pentru cei care vor decide aşa ceva. Eu nu mă voi înjosi să merg la aeroport, în ţara mea, să preiau un arbitru străin. Voi refuza să scriu vreo delegare a unui străin în Liga 1" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

69 de zile au trecut de cînd Crăciunescu a fost reinstalat preşedinte al CCA. În primul mandat a rezistat doi ani şi jumătate, între iunie 2003 şi noiembrie 2005

Ioniţoaia vine cu o informaţie-bombă: "Aşa vrea Dragomir să îl dea afară pe Crăciunescu!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
daddy
daddy  •  21 Decembrie 2011, 12:27
Postat de ucluj2011 pe 21 Decembrie 2011, 01:48

Pai sunteti ORBI daca nu va dati seama cita dreptate are Craciunescu. Craciunescu NU este in schema mafiota a lui Sandu si Dragomir si acesti mafioti si gropari ai fotbalului i-l sapa. Craciunescu NU avea ce face in numai doua luni de la venirea lui. Bineinteles ca Borcea hotul si Becali SI MAI hotul i-l vor pe Craciunescu afara , ca nu sunt indeajuns de avantajati. In momentul de fatza , NIMENI IN Rominia nu este mai COMPETENT , mai potrivit si mai CORECT decit Craciunescu , dar sa facut multa gargara si se creeaza un curent contra lui care prinde la prrrosti. LASATI-L PE CRACIUNESCU SA-SI FACA TREABA MACAR DOI ANI SI DUPA ACEEA JUDECATI-L.

Pe bune. Da' multa minte mai ai. Te pomenesti ca o fi si CCA-ul vreo scoala de antrenorat sau de juniori ca sa-i trebuiasca 2 ani sa "construiasca". Ce vorbesti frantz? Da' bagi tu bani 2 ani ca sa astepti aerele si mofturile lui Craciunescu? mai bine s-ar retrage toate echipele din campionat si sa joace Tudor, Hategan, Deaconu, Balaj, Craciunescu jr. etc. o miuta. Eventual tatuca Craciunescu senior sa-i antreneze. ba frate as avea tot respectul pentru Craciunescu daca ar taia in carne vie atunci cand se greseste. Dar el e cel care le ia apararea si ii pupa in fund.

daddy
daddy  •  21 Decembrie 2011, 12:22
Postat de ucluj2011 pe 21 Decembrie 2011, 06:02

Gresesti. Am terminat facultatea. In Bucuresti. In anii '80. Pe vremea mea , "il" se scria "i-l" cum de fapt este normal. Oricum , chiar daca ar fi cum ai spus tu , nu are nici o legatura cu subiectul "dezbatut". Oricum , ca se scrie "il" sau "i-l" , tot Craciunescu este cel mai nimerit in functia de sef al CCA (ca sa revenim la subiectul initial).

Esti p.r.o.s.t de dai prin gropi. Auzi la el... "pe vremea lui il se scria i-l asa cum este normal". Mai loaza, il se scrie "il" in contextul in care l-ai pocit tu de cand e lumea si pamantul.Se scrie "i-l" in contextul de genul "i-l da...", adica "lui ii da...".

kily
kily  •  21 Decembrie 2011, 11:09

Craciunescu este un om prea marunt ca sa faca fata mafiei din fotbalul romanesc!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close