FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 4-0

Crăciunescu șocat de reacția lui Alexandru Tudor: "Își pierde controlul! E extrem de periculos ce a făcut"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 12:30

Ion Crăciunescu a vorbit despre gestul lui Alexandru Tudor de a merge la Adrian Falub să-i spună că doi fundași de-ai săi nu-și apără corect șansele în meciul dintre Dinamo și Chiajna (4-0).

Fostul mare arbitru e de părere că fapta lui Tudor este foarte gravă și speră ca arbitrul din București să nu fi făcut asta. 

"Eu îl consider pe Tudor un tip foarte inteligent. Vorbeşte vreo 5 limbi, are cultură generală, însă în timpul jocului îşi pierde controlul şi face astfel de lucruri. Îmi aduc aminte, când eram arbitru, am mai asistat la câteva meciuri care au fost blat.

M-am dus la domnul Gherghe N. George  (fost membru CCA), pentru mine cel mai important om din lumea arbitrajului. Dânsul mi-a spus că atunci când fac asemenea afirmaţii trebuie să am dovezi foarte clare, pentru că lucrurile sunt foarte grave.

Dacă lucrurile stau aşa cum s-au prezentat, e extrem de periculos. Refuz să cred că Tudor este capabil să facă aşa ceva. Nu cred să te duci la o bancă să-i spui antrenorului că jucătorii se dau la o parte.

Dacă lucrurile s-ar fi petrecut aşa cum spune Mamele, lucrurile sunt foarte grave. Refuz să cred acest lucru. Tudor nu poate să facă aşa ceva. Nici după jucători nu trebuie să ne luăm, pentru că ei îşi ascund neputinţa. A fost o diferenţă aşa mare între Dinamo şi Chiajna.

Cei de la Chiajna au fost penibili, Dinamo i-a dominat la toate capitolele. Se spune că arbitrul trebuie să conducă şi preventiv. Să îi avertizeze pe jucători că le dai roşu, e normal, dar să ieşi de pe teren şi să-i spui antrenorului aşa ceva...", a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
425274611007145
Tudorel Nastase  •  22 Februarie 2016, 19:15

*** poate ratatul de baiat al tau era mai bun ba nici tu nu te compari cu tudor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  22 Februarie 2016, 18:30

Probabil ca a ramas socat de la finala aia ditre Rapid si Petrolul cand si el a ,,pierdut controlul'',ca sa nu mai vorbim si de multe alte partide

idi53
idi53  •  22 Februarie 2016, 17:47
Postat de twist.of.fate pe 22 Februarie 2016, 16:25

Inventii de presa. E grav cat de jos s-au coborat astia de la gsp, sa faca asemenea afirmatii. Oare dupa meciul ala 4-0 pentru Dinamo doar Mamele a gresit? :)))))) Sa fim seriosi, Dinamo i-a dominat la toate capitolele. Ar trebui sa spunem asa dupa orice meci castigat de orice echipa. Cand castiga cineva daca stai sa analizezi meciul gasesti cel putin cate 5-6 greseli ale fiecarui fotbalist. Ce drq, asa becalizati ca oamenii astia din presa rar se poate vedea.

Nu gsp-ul a inventat aceste informatii ci acest ziarist de joasa tinuta Stucan de la Prosport!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează