FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 0-2

Craiova a ajuns la trei victorii consecutive, dar Mangia nu se gândește la titlu: "Doar asta mă preocupă" » Italianul explică strategia cu care a învins campioana

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 20:28

Devis Mangia, tehnicianul lui CSU Craiova, s-a declarat mulțumit de jocul arătat de echipa sa în meciul cu Viitorul, câștigat de olteni cu 2-0, dar spune că nu se gândește încă la titlu. Italianul nu a uitat de echipa lui Hagi, pe care a felicitat-o pentru rezultatele din sezonul trecut.

"Felicit Viitorul, anul trecut a realizat ceva fantastic. E o echipă cu o idee clară de joc, nu pot decât să felicit această echipă.

Echipa mea a jucat bine, era foarte important să dăm un semnal pozitiv după ce am câștigat și precedentele două partide. Am făcut niște modificări în defensivă, iar cei care au intrat au făcut un meci bun. Toată săptămâna lucrăm modalități de a pune în dificultate adversarul. Astăzi am preferat să jucăm cu o formulă cu cinci jucători defensivi și ne-a ieșit.

Încerc să îmbunătățesc jocul, acesta e lucrul la care sperăm. Nu mă gândesc la titlu, ci doar  la meciul cu Gaz Metan, doar atât mă preocupă, nu ceea ce se va întâmpla mai departe.", a declarat Devis Mangia, la TV Dolce Sport.  

"Nu m-am bucurat la goluri, aici (n.r. la Viitorul) am avut șansa să debutez în fotbalul mare. Am obținut victoria, exact cum ne-am propus. Am stat foarte bine defenisv, știam jocul Viitorului și le-am închis orice tentativă de a juca.Nu mă gândesc acum la titlu, sper doar să câștigăm următoarele meciuri, ne așteaptă partide dificile"
Alexandru Mitriță, CSU Craiova

"Nu ne așteptam să câștigăm ușor, știam că întâlnim o echipă bună. Viitorul ne-a pus probleme, dar ne bucurăm că am câștigat și că plecăm acasă fericiți. Adversarii au controlat jocul, dar au avut ghinion și n-au băgat-o în poartă. 

Pe mine nu mă deranjează criticile, vreau să jucăm urât și prost și să câștigăm fiecare meci"
Alexandru Mateiu, CSU Craiova

Vezi aici cronica partidei Viitorul - CSU Craiova 0-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
915130541905898
Gabi Simon  •  21 August 2017, 00:12

Ne mai trebuiesc 2-3 transferuri foarte bune si putem sa aspiram pt locul 1 Doi fundasi laterali in dreapta si partea stinga si un atacant puternic de careu cum a fost Camataru Sper ca poate in pauza de peste o saptamina pina la meciul cu CFR sa se aduca jucatorii Succes mult Stiiinta

romulus65
romulus65  •  20 August 2017, 22:39
Postat de eugen76_pan pe 20 August 2017, 20:57

vom marsalui spre titlul nr.5 bravo!

Poate spre titlul nr.1, daca il luati si pe ala.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 August 2017, 21:18

...am invins o echipa slaba ...buna de nimik ...am incredere in echipa noastra si o sustin neconditionat ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close