FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI

„Marius, unde îi găsești?” » Croitoru dezvăluie cum a procedat cu ultima „perlă” descoperită de Botoșani: „Am preferat să îl plătesc degeaba”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: captură YouTube +10   FOTO
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 21:30 / Actualizat duminica, 01 august 2021 21:54

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul de la FC Botoșani, a vorbit după victoria cu CSU Craiova, scor 2-1. 

CS Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-2 » Oltenii, răpuși de paradele lui Pap și eurogolul lui Papa! Clasamentul actualizat
CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI
CS Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-2 » Oltenii, răpuși de paradele lui Pap și eurogolul lui Papa! Clasamentul actualizat

„Până acum plecam cu capul plecat și coada între picioare de aici, luam bătaie de fiecare dată, dar ultimele două meciuri au fost frumoase, acum a fost o atmosferă frumoasă. Îmi felicit băieții, este numai meritul lor. Este incredibil de greu cu căldura, și acum tremur, îmi este greu să vorbesc! Pentru mine este bine, am slăbit 2-3 kilograme, dar pentru jucători este incredibil. Nu cred că putem să comandăm vremea să ne priască în această perioadă.

Am vrut să nu iau gol în prima repriză, știam că este greu să ții ritmul cu meciuri din 3 în 3 zile. Ei au făcut mici modificări, dar nu 7-8 jucători, să fie o echipă proaspătă. Am luat gol în inferioritate numerică, când jucătorul meu era afară. 

Până atunci am stat foarte bine, ideea a fost să ducem meciul în a doua repriză, când prospețimea și-a spus cuvântul, mai ales pe această căldură incredibilă. 40 de grade Celsius, ceva incredibil”, a spus Croitoru, la DigiSport. 

Marius Croitoru, despre Malcom Edjouma: „Am hotărât să îl plătim o jumătate de an fără să joace un minut”

Ulterior, Marius Croitoru a fost întrebat la interviuri unde găsește jucătorii pe care FC Botoșani îi transferă, majoritatea reușind să confirme în Liga 1. Astăzi a impresionat mijlocașul defensiv Malcom Edjouma, în vârstă de 24 de ani.

„Nu pleacă nimeni de aici fără să avem ceva în loc, chiar dacă în această vară s-a întâmplat să fim puțin dezechilibrați. Nu ne așteptam să ne plece 14 fotbaliști în această vară. Am învățat din aceste lucruri, este greu să ții jucătorii.

Edjouma are un an și jumătate de când nu a jucat meci oficial. Îl avem de jumătate de an, am preferat să îl țin, să îl am sub semnătură și să îl plătesc degeaba pentru că nu putea activa. Era liber de contract, dar au fost ceva probleme cu actele, iar clubul nostru a hotărât să îl plătim o jumătate de an fără să joace un minut, numai pentru a pregăti ce a venit acum, în vară.

Pe Ongenda nu eu trebuie să îl țin, ci patronatul, pentru că ei fac contractele. Eu le spun anumite lucruri, încrederea este deplină, dar sumele de bani sau durata contractelor nu mai este treaba mea”, a răspuns Croitoru. 

„Marius, unde îi găsești?” » Croitoru dezvăluie cum a procedat cu ultima „perlă” descoperită de Botoșani: „Am preferat să îl plătesc degeaba”
Malcom Edjouma (stânga), în meciul cu FCSB // foto: Imago

Suntem bine ancorați în realitate, am plecat în cantonament cu 18 jucători, practic nu am putut alcătui două formații în meciurile de pregătire. Tot ce am adus am adus în ultima perioadă de pregătire și ne este greu, nu suntem la nivelul la care mi-aș dori să fim, dar este important să adunăm puncte în acest început de campionat, cu aceste temperaturi și aceste jocuri.

- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Nici eu nu mă așteptam să fiu în primul 11, am fost puțin luat prin surprindere. Cred că am jucat bine, am încercat să dau tot, cât am putut. Am jucat frumos, ca de obicei. E secretul nostru, nu pot să-l spun, că ni-l fură celelalte echipe.

Sperăm să intrăm în play-off, ca de obicei. Papa nu prea exersează foarfeca și golurile spectaculoase, el e mai mult cu căratul pianului.

- Eduard Florescu (24 de ani), mijlocaș ofensiv FC Botoșani

Clasament Liga 1: FC Botoșani, pe 3 

Citește mai multe știri din Liga 1:

A uimit Bănia! Gol superb în CSU Craiova - FC Botoșani

Sabău, aspru cu jucătorii Craiovei: „Nu au arătat că se respectă” + Un vinovat-surpriză: „Nu reacționează cum trebuie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  02 August 2021, 10:54

Problema antrenorului cu licență, dar fara har vs antrenor fara studii, dar talentat. Eu l-aș alege pe Croitoru !

zagna
zagna  •  02 August 2021, 10:49

Florescule, daca Papa cara pianul, tu înseamnă că dai la târnăcop ! Papa este Fotbalist, nu purtător ilegal de tricou...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close