FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1. Liderul stă pe un butoi cu pulbere! Cristiano Bergodi, mai nervos ca niciodată: „Toată lumea spune că aici e un prost. Ceva nu-mi place deloc!”

Grădinaru în duel cu Man // Sursă foto: https://www.instagram.com/gradinaru.razvan/ +25   FOTO
Grădinaru în duel cu Man // Sursă foto: https://www.instagram.com/gradinaru.razvan/

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 23:24 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:12

Cristiano Bergodi, 55 de ani, antrenorul Craiovei, a oferit declarații după finalul meciului cu Voluntari, scor 2-1, în etapa #4 din Liga 1.

AICI ai toate detaliile despre meciul Craiova - Voluntari 2-1

Vezi AICI programul etapei #4 din Liga 1!

„Sunt 3 puncte importante și încă nu suntem la potențialul maxim. Am întâlnit o echipă bună în această seară, cu jucători buni pentru contraatac. Vreau să-mi felicit băieții, faptul că avem 4 victorii din 4 ne dă încredere. În prima repriză, a fost un joc echilibrat, dar, după deznodământul din actul secund, cred că am meritat victoria. Pe Nistor l-am schimbat, deoarece am vrut să fac 4-4-2. Am rămas cu Bic și Cicâldău la mijloc. În plus, Dan are și o alergie de două săptămâni”, a spus Bergodi la Look Sport.

Cristiano Bergodi: „Lumea vorbește că aici e un prost!”

Întrebat despre Lokomotiv Tbilisi, echipa care i-a eliminat pe olteni din Europa League în primul tur preliminar din Europa League (2-1) și de noua surpriză produsă de georgieni, 2-1 cu Dinamo Moscova în turul doi, Bergodi a răbufnit, acuzând oameni din anturajul echipei că nu creează o atmosferă bună: „Nu putem să vorbim la o lună distanță tot despre eliminare, n-are sens. Lumea vorbește că aici e un prost, dar am avut 11 meciuri, dintre care 10 victorii! Am pierdut doar 30 de minute cu CFR! Nu-mi place deloc când persoane din anturajul echipei vorbesc despre noi. Măcar dacă erau suporterii la stadion, era altceva... Nu jucam bine, ne înjurau. Dar ne înjurau suporterii, nu alții”.

„Acum, dacă Dinamo Moscova a fost eliminată, ce?! Jucătorii se sinucid? Știu că am dezamăgit multă lume, mi-am asumat, am spus că eu sunt de vină, dar nu putem să vorbim mereu despre Georgia, Georgia, Georgia”

Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

„Nimeni dintre cei cu greutate din club n-a fost la meci. Eu am ieșit tot pozitiv la Covid și nu avem voie, nici eu, nici domnul Popescu. Domnul Rotaru abia a fost externat. Cine să vorbească (n.r. să-l apostrofeze pe Bergodi)? Sunt și eu surprins, nu știu”

Sorin Cârțu la Fotbal Club, pe Digi Sport

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+21 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a luat un fotbalist de la Farul » EXCLUSIV Ciprian Marica reclamă: „Nu poți să faci asta. E o problemă”

Transferul lui Cătălin Straton la FCSB, analizat de fostul căpitan al lui Dinamo: „N-a părăsit echipa în condiții bune”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
kaloogarele
kaloogarele  •  20 Septembrie 2020, 16:16

Mah Bergodi ... daca Nistor avea alergie (sau ce dracu avea) deeeee ceeee nu l-ai lasat sa se trateze???? Tu n-ai vazut ca ieri a jucat ca pixu'? Baiaram cind a intrat, o fi el copil si nu are luciditate, da' a intrat in ei! Si apropo de comentacii de ieri, ca Baiaram e ***. Asa bah, si ce daca e? Si Coman e, si ceva-mi spune ca-n 5 ani ii vedeti pe amindoi la Nationala mare, oameni de baza. Pentru aia de n-atz vazut Craiova decit in poze, cred ca 1/5 din locuitori sint ***. Ca unii au talent la fotbal, n-ar trebui sa va mire. Brava lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  20 Septembrie 2020, 10:52

BOBITA, A-TI LUAT BATAIE EXCT cu cu echipa care nu trebuia... adica degeaba sunteti zmei in L1 (ajutati de arbitrii) si dinalea, iar cand iesiti afara va araati limitele... degeaba esti buna si bati Gazu cu penalty,m dupa fault, sau aseara pe Voluntari care avea 2 penalty... degeaba le bati pe astea, ajutat, si cand trebuie sa areti ce stii, afara te omoara prima echipa, primu tur./..asa ca .... ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valu4ever
valu4ever  •  20 Septembrie 2020, 10:20

Cirtu e inbarligatoru,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează