FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cresc şansele ca Steaua să îşi prezinte noul manager general: "Gabi Popescu e soluţia ideală"

Articol de , - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 19:48

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că steliştii ar da lovitura dacă l-ar pune manager general pe olteanul de 40 de ani


Informaţia că Gabi Popescu urmează să fie instalat la Steaua la sugestia lui Mihai Stoica, mutare acceptată din puşcărie de Gigi Becali, prinde contur.
Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit la superlativ de fostul internaţional de 40 de ani: "Din ce ştiu, Gabi Popescu este o persoană agreată la Steaua. În plus, este un tip deştept, care a ştiut să se descurce în viaţă şi a mai făcut şi avere pe lîngă asta. Un tip descurcăreţ, bun profesionist, ce i-ar ajuta foarte mult pe cei de la Steaua. Nu ştiu prea multe despre această numire, dar chiar ar fi una foarte bună atît pentru Steaua, cît şi pentru el". Mai mult, surse din cadrul clubului au dezvăluit că Popescu s-ar fi văzut deja de cîteva ori cu Valeriu Argăseală, însă preşedintele roş-albaştrilor refuză să discute despre acest subiect.

Gabi Popescu n-a negat negocierile cu Steaua, dar a preferat să nu comenteze prea mult, considerînd că cei din Ghencea trebuie să facă mai întîi acest anunţ. Numirea lui Popescu în stafful echipei e susţinută şi de Costel Gâlcă, cei doi fiind coechipieri timp de 3 ani la echipa naţională, între 1996 şi 1998.

"Nu are rost să vorbesc eu despre acest subiect dacă cei de acolo nu doresc să facă nici un fel de comentariu. În momentul în care cei de la Steaua vor discuta despre posibila mea numire ca manager general în Ghencea, abia apoi îmi voi putea spune şi eu punctul de vedere"
Gabi Popescu, fost internaţional


Primul week-end liber
Steliştii care nu au fost convocaţi la echipele naţionale au primit două zile libere din partea lui Gâlcă. Anunţul a fost făcut după antrenamentul de vineri seară din Ghencea. Popa, Stanciu şi restul fotbaliştilor vor reveni la stadion luni dimineaţă, atunci cînd au programat un nou antrenament. Steliştii vor avea parte şi săptămîna viitoare de acelaşi program, cu cîte un antrenament pe zi, doar într-una din zile vor avea două şedinţe de pregătire. Aşa cum Gazeta a anunţat în ediţia de ieri, Gâlcă a apelat la juniori pentru a putea face antrenamentele în această săptămînă.

Interes scăzut pentru Europa
Suporterii campioanei nu se înghesuie să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul de acasă cu Rio Ave din Europa League. Vineri în jurul prînzului, oficialii din Ghencea au dat drumul comenzilor online pe siteul biletesteaua.ro, iar în două zile s-au dat puţin peste 200 de bilete, din cele 40.000 de scoase la vînzare. Meciul cu Rio Ave, al treilea din grupa J de Europa League, se va juca pe 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în direct pe DolceSport şi Digi. Preţurile biletelor sînt cuprinse între 15 lei la peluze şi ajung pînă la 100 de lei la tribuna a II-a, într-un sector central.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andytheblue
andytheblue  •  13 Octombrie 2014, 19:11

oricum si cu el si fara el titlul 26 e al nostru !

andytheblue
andytheblue  •  13 Octombrie 2014, 19:10

gabi popescu este un om destept !

andytheblue
andytheblue  •  12 Octombrie 2014, 23:57

AR FI BINE !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează