FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Bălgrădean se ia de şefii lui Dinamo la o săptămînă după ce şi-a reziliat contractul » Ce l-a nemulţumit

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 17:38

Fostul portar al lui Dinamo, Cristi Bălgrădean, va semna în următoarele zile cu o formaţie, avînd 3 oferte tentante.

Totuşi, goalkeeperul este nemulţumit de felul în care a ajuns să se despartă de echipa din "Ştefan cel Mare".

"Sînt în discuţii cu trei echipe din străinătate. Aştept, cred că e o chestiune de ore. Am fost puţin stresat, după ce am reziliat contractul, pentru că nu aveam nimic sigur.

Am reziliat pe cale amiabilă, am renunţat la bani, mi s-au plătit o parte din bani. 50% mi s-au dat din restanţele pe care le aveam de primit. Puţin m-am simţit forţat să reziliez", a spus Cristi Bălgrădean la DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:34
Postat de legoolas pe 30 Iulie 2014, 21:30

Balgradene, tu esti tata? Daca nu era DINAMO BUCURESTI, se stia de Balgradean doar in Arad. Respect! Incepand de la Prunea, Stelea, Gaev, Lobont, Balgradean s-a plafonat cel mai repede ...

acceptabil, dar limitat la iesiri si suturi de la distanta. reflexe bune pe linia portii, dar cam atat. in plus, nu impinge suficient in ghete si e si destul de scund. bine ca am scapat de el. samoila e artist, el va fi titular la dinamo.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:32
Postat de vasy86le pe 30 Iulie 2014, 07:16

Ai uitat de Lobont? Lobont era cu 10 clase peste zapata al vostru, sa va amintiti sezonul 2006-2007 si meciul acela de pe ghencea ,Steaua-Dinamo 2-4, Lobont a facut minuni, fara Lobont nu cred ca Dinamo ar fi luat campionatul in 2007.

aiurea, dinamo a zapacit acea editie de campionat. era campioana dupa tur, avea 15 victorii si 2 egaluri, adica 47 de puncte, iar urmatoarea era la vreo 13 puncte in spate..)) ce dracu spui prostii ? la inceputul returului dinamo a mers un pic mai slab, s-a mai redus ecartul, dar, cum a dat iarba, tandemul danciugol @ claugol s-a pus in miscare a nimicit steaua si rapid in deplasare cu un 8-3 total !!!! si s-a dus glont spre un titlu castigat en fanfare, la o distanta colosala, cu un golaveraj colosal. lobont ? si el pe acolo..)) in 27 de meciuri din 34 nu prea a avut ce apara.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:29

bai bai, Grasule.. sa-ti rezolvi problemele cu dioptriile, da ? lasa fotbalul, nu te prinde..))

Vezi toate comentariile (56)
Comentează