FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Bobar este lăudat din afara clubului: ”Are o calitate mare, ştie să discute cu jucătorii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 17:55

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a oferit un interviu pentru sport.ro în care i-a lăudat pe oamenii de pe banca dinamoviştilor, Flavius Stoican şi Cristi Bobar.

"Văd momente excepţionale în jocul "cîinilor", felicitări acestui tînăr, Stoican. Antrenor bun, ăsta de la Dinamo. Şi mai e acolo un conducător dibaci, printre puţinii tineri pe care-i apreciez. Cristi Bobar nu ştiu de unde a apărut. Ştie să discute cu jucătorii. De la MM încoace n-a mai apărut cineva care să aibă acest talent. Restul conducătorilor nu-mi spun nimic. Poate Zamfir de la CFR Cluj, dar acolo e «Doctorul» Mureşan care le face pe toate. Bobar are şi aspect comercial".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  08 Noiembrie 2014, 08:21

Pentru ca au acelasi vocabular redus! Daca Bobar e manager................................................!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Noiembrie 2014, 18:58

"Bobar are şi aspect comercial" - probabil ca o sa il scoata la vanzare de Craciun cand se taie bobarii astia in traditia romaneasca....

david127
david127  •  07 Noiembrie 2014, 18:56

Nu prea prinde acest articol,un personaj prea nesemnificativ ,poate faceti vedeta din el !!! Ha ha ha ......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează