FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Cristi Borcea: "Gigi mă suna cînd era în direct la TV şi rîdea de mine cînd Steaua era în Ligă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a comentat schimbul de replici pe care l-a avut cu patronul Stelei, Gigi Becali, la finalul derby-ului din Ghencea.

"Nu vă amintiţi ce-mi făcea Gigi cînd a ajuns în Liga Campionilor? Mă suna şi rîdea la telefon, făcea tot felul de lucruri ca să mă facă să sufăr. E o rivalitate importantă între noi si Steaua, e normal să ne mai tachinăm.

Am avut o discuţie cu suporterii noştri şi am ajuns la ideea că nu putem să sacrificăm campionatul printr-o eventuală manifestare a afecţiunii pentru echipă într-un mod nu tocmai legal. Şi Lăcătuş a avut o reacţie nervoasă la adresa fanilor lui Dinamo la finalul meciului, eu îl înţeleg pentru că îi e greu să suporte că Steaua e atît de jos în clasament", a spus Borcea la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  12 Mai 2009, 13:34

bla bla, anul asta o sa fie bun pt noi oricum. Daca nu luati campionatul, ne bucuram ca nici la anul nu vede Borcea liga campionilor. Daca castigati titlul, ne bucuram ca va vedem cum va faceti de ras pe acolo. Macar noi nu am pierdut cu mai mult de 3 goluri diferenta. Voi daca dati de Barcelona, va luati 10-0 iar de la celelalte, minim 5. Veti vedea, fotbalul romanesc e praf, nu numai voi.

 •  09 Mai 2009, 15:53

suk_89 esti cam analfabet nu crezi? oricum Dinamo o sa ia campionatu pt ca suntem cei mai buni!!! Atunci sa va vad cum suferiti cu totii!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează