FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Cristi Bud este optimist: "Voi reveni, mai am goluri de dat"

Cristi Bud vrea să intre în teren la finala Cupei României
Cristi Bud vrea să intre în teren la finala Cupei României

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 februarie 2012 16:06

Atacantul medieşenilor vrea să uite coşmarul accidentării provocate de Scutaru

Cristi Bud se obişnuieşte greu cu gîndul că trebuie să stea departe de gazon. Atacantul îşi aduce şi acum aminte de accidentarea care l-a trimis departe de teren.

"Ţin minte că mi-a dat Pârvulescu o pasă în bandă, mi-am întors capul, am văzut că vine fundaşul şi am dat-o cu exteriorul pe lângă el. În acel moment, el a venit şi m-a "retezat". Mi-am dat seama că e foarte grav pentru că îmi duceam piciorul într-o parte, dar nu-l mai simţeam", a spus Bud pentru citynews.ro.

Atacantul spune că nu îl poate ierta pe cel care l-a accidentat, fundaşul Cristi Scutaru, pentru că nu şi-a cerut scuze după acel incident. "M-a întristat puţin faptul că tocmai cel care m-a accidentat (n.r. – Cristi Scutaru) nu mi-a dat nicun telefon şi nici măcar un mesaj. Bine, m-a sunat o singură dată, dar şi atunci a spus că, de fapt, am dat genunchi în genunchi", a explicat Bud

"În prezent trag tare şi mă pregătesc, am câte două antrenamente foarte, foarte grele, dar sper că voi putea să revin şi să prind câteva meciuri în acest sezon. Sper să fiu în teren la finala Cupei României"
Cristi Bud, atacant Gaz Metan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stefan156
stefan156  •  07 Februarie 2012, 17:52

Sincer este rusinos faptul ca nici timisoara si niste scutaru nu au iesit public pentru a prezenta scuze.Omul asta probabil nu va mai fi niciodata acelasi fotbalist,cariera lui este aproape terminata.Vezi cazul bratu,care nu a suferit o accidentare la fel de grava,dar care nu si-a mai revenit.Exemplele pot continua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează