FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cristi Ganea, ultimul meci pentru Viitorul » Din vară va merge la Bilbao: "Telefonul venit de la Hagi mi-a schimbat viața"

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 15:37

Cristi Ganea (25 de ani) va juca vineri pentru Viitorul ultimul meci în fața propriilor suporteri contra lui Poli Iași.

Fundașul stânga, care poate juca și ca mijlocaș, a semnat la începutul acestui an un contract valabil pe 3 ani cu ibericii de la Athletic Bilbao, iar în vară va lua drumul Spaniei.

"Nu mi-a fost ușor. Am fost dat afară de la Craiova, am jucat fără bani pe la Săgeata, am retrogradat cu Brașovul, dar un telefon mi-a schimbat viața. Nu mă gândeam că voi ajunge aici. Am muncit mult. Vreau să mulțumesc clubului, colegilor. și mai ales domnului Hagi, care a fost ca un tată pentru mine și are o mare parte «de vină» pentru că am ajuns să semnez cu Athletic Bilbao.

Nu mă gândeam că voi ajunge să joc pentru națională, să dau gol în preliminariile Ligii Campionilor. Acum doi-trei ani mă uitam la Ronaldo și Messi la televizor și speram să-i văd ca spectator. Acum o să am ocazia să joc împotriva lor", a declarat Cristi Ganea în cadrul unei conferințe de presă.

"Tot ce s-a vorbit cu Ganea de la început s-a și adeverit. I-am spus că vreau să vină ca fundaș stânga, a fost deschis, a muncit și a devenit foarte bun. E primul jucător de la noi care pleacă în Spania, ceea ce e un lucru extraordinar. Am vorbit la Bilbao și știu că e apreciat. Va avea șansa lui" Gică Hagi

Citește și: Gică Hagi recunoaște că e în negocieri cu altă echipă: "Nu e nimic concret, dar voi pleca doar în aceste condiții"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  10 Mai 2018, 22:02

Din pacate un "mare " antrenor l-a îndepărtat foarte usor pe acest fotbalist de la craiova .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează