FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Cristi Ionescu: "Se greşeşte prea mult contra noastră! Nu ştiu ce să mai cred!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Fundaşul lui FC Braşov, Cristi Ionescu, consideră că arbitrul Ovidiu Haţegan i-a creat prin prestaţia sa un avantaj clar lui Dinamo în partida din această seară şi spune că ardelenii au pierdut puncte importante pe mîna deciziilor de arbitraj în actuala stagiune.

"Am făcut un meci foarte bun azi, din păcate se greşeşte mult prea mult împotriva noastră. Nu ştiu ce să cred, dacă e cu intenţie sau sînt doar erori umane, dar trebuie să se schimbe ceva.

Sîntem pe un drum bun, jocul e mulţumitor, trebuie să evoluăm din ce în ce mai bine şi noi facem toate eforturile să creştem. Nu mă interesează cine e în fruntea clasamentului, contează doar cine e sub noi şi cine e deasupra noastră", a spus Cristi Ionescu la Fanatik Show, pe Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
benny_hill
benny_hill  •  13 Septembrie 2010, 00:54

MARE NE.SIMTIRE !!!!...la fiecare esesc se acuza fara motiv arbitrajul incercand sa-si mascheze...INCOMPETENTA !!!!...sa-l acuzi pe arbitru dupa ce a inchis ochii in favoarea ta si nu i-a dat un penalty lui Dinamo nu e decat.....NE.SIMTIRE !!!....dupa mine , antrenorii cu astfel de declaratii ar trebui...SUSPENDATI !!!...deja se intrece masura !!!!

bridges
bridges  •  13 Septembrie 2010, 00:50

Cristi las-o jos cu arbitrajul ca aveau penalty si jucatorul vostru eliminat inca din primele minute...Ciocu' mic,mic de tot Oricum azi trece Otelul pe primul loc asa ca granzii sa mai astepte o tura

rofcbv
rofcbv  •  13 Septembrie 2010, 00:27

Gandesti marunt baiete,incearca sa fi realist in ciuda faptului ca esti dinamovist....la cum a fost jocul nici nu meritati sa marcati azi pe cand brasovul a jucat super bine,amintesc doar de cele 4 ocazii cand au lovit bara....voi ati avit doua ocazii pe final impinsi de la spate de arbitru...de asta e tara asta asa cum e din cauza atitudinii noastre,pacat!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează