FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Cristi Pustai a dezvăluit secretul victoriei în faţa Stelei: "Au înţeles ce înseamnă spiritul Rapidului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 23:57

Rapid a produs surpriza după ce a reuşit s-o învingă în deplasare pe Steaua cu 1-0, iar Cristi Pustai, antrenorul giuleştenilor, s-a arătat extrem de încîntat de propria formaţia, dar le-a cerut jucătorilor să rămînă cu picioarele pe pămînt. Tehnicianul a vorbit şi despre care consideră el că este secretul succesului din această seară.

"Acesta e un început de drum pentru ceea ce vrem să facem aici. Azi ne bucurăm, dar de mîine ne gîndim la următorul meci cu Viitorul. Dacă nu vom continua cu o victorie înseamnă că n-am făcut nimic.

Unii jucători au venit în această săptămînă, dar important e că oamenii au înţeles ce înseamnă Rapid. Am arătat frumos atît în tribune cît şi pe teren. A fost un pic de exces de zel la cartonaşul roşu al lui Săpunaru.

Prefer să nu comentez arbitrajul. Una peste alta, trăim jocul, ne fierbem la marginea terenului. Echipa a avut un spirit frumos, au muncit toţi jucătorii. E foarte important să rămînem cu picioarele pe pămînt", a spus Pustai la Dolcesport.

VIDEO&FOTO » OSCAR vişiniu » Thriller în Ghencea: Rapidul renaşte, după ce umileşte Steaua!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  23 Februarie 2015, 16:09

ce aveti fcsb-istilor,parca acum doua zile spuneati ca in acest meci se pune problema doar a scorului,acum?

euce
euce  •  23 Februarie 2015, 09:41
Postat de duta_dd pe 23 Februarie 2015, 07:11

felicitari pentru rezultat

BLAT FRATE,BLAT!

sexilian
sexilian  •  23 Februarie 2015, 08:27

un nimeni care se vrea ziarist il intreba pe PUSTAI daca stie facerea echipei,il anunt eu ca PUSTAI nu face meditatii,doar stie sa ciomageasca putina indiferent unde antreneaza.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează