FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS, DOLCESPORT, DIGISPORT ŞI ÎN FORMAT LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Pustai a făcut calculele pentru rămînerea Rapidului în Liga 1: "Campionatul s-ar putea relansa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 15:21

Rapidul a avut astăzi conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Viitorul, iar cei trei reprezentanţi ai giuleştenilor au fost antrenorul Cristi Pustai şi jucătorii Pavel Cmovs şi Alexandru Dan.

Cristi Pustai a cerut ajutorul fanilor pentru partida cu Viitorul şi a făcut calculul cum poate Rapidul să evite retrogradarea.

"Le-am promis suporterilor că vor vedea altceva decît în tur. Ne dorim să avem susţinerea publicului. Au mai rămas 16 finale. Meciul cu Viitorul e dificil. Cu Steaua am cîştigat doar o luptă, dar mai avem alte 16. Viitorul are jucători tineri, buni, dornici de afirmare. Nu ne-am gîndit să construim o brigadă a cehilor, însă e bine că Buhta ştie română. Am rămas un pic descoperit pe partea dreaptă după eliminarea lui Săpunaru.

Nu-l avem accidentat decît pe Edu Oriol care e spre revenire. Avem suspendarea lui Săpunaru. Cartonaşul roşu din meciul cu Steaua ne-a dereglat puţin. Dacă Pancu, probabil că Daniel Niculae va fi căpitan, dacă lipseşte şi el voi pune căpitan un străin care ştie limba română mai bine. Campionatul s-ar putea relansa dacă Steaua va mai face paşi greşiţi. Dacă am urca în fiecare etapă cîte un loc sau două ar fi perfect. Aţi văzut că de la locul 8 în sus s-a rupt clasamentul", a spus Pustai.

Pavel Cmovs se gîndeşte doar la victorie în meciul cu formaţia pregătită de Gheorghe Hagi: "Am avut timp să ne pregătim pentru meciul de luni. Pentru că Viitorul este aproape de noi, trebuie să cîştigăm. E şi primul meci acasă, cu fani în tribune. Trebuie să jucăm cu aceeaşi convingere ca în meciul cu Steaua. Îl ştiu pe Hagi, l-am văzut cînd era tînăr, dar meciul cu echipa lui e altceva".

Şi Alexandru Dan a cerut suportul fanilor pentru ca Rapidul să iasă învingătoare din duelul cu Viitorul: "Meciul acesta este la fel de important ca partida cu Steaua, sînt trei puncte foarte importante şi sînt sigur că datorită publicului vom cîştiga. Viitorul e o echipă greu de bătut, care încearcă să joace fotbal".

Rapid va juca luni pe teren propriu în faţa Viitorului, de la ora 20:30, în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
magura
magura  •  01 Martie 2015, 13:47
Postat de dansulnorilor pe 28 Februarie 2015, 20:32

Cata grija mai ai tu de ce facem noi. Vezi ca pana una-alta, s-ar putea s-o luati si de la Craiova. Nu prea se mai vede titlul anul asta :)))

Lasa-l frate sa vorbeasca. Fraierici ca el am tot vazut. Ce-as rade sa bata klona craiova pe fcsb.... (de fapt doua clone) :)))))))))))))))))

magura
magura  •  01 Martie 2015, 13:43
Postat de samy_forever pe 28 Februarie 2015, 15:33

Spre liga II-a !!

Ti-a dat Dzeu cap... CRIER LA CE-TI TREBUIE? E vorba despre RAPID in acest articol, nu despre fcsb!!!!!!!!!!!!!!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  01 Martie 2015, 13:40

Doamne ajuta!Amin!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close