FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Cristi Pustai este îndemnat să nu semneze cu Rapid: "O să îl alerge pe calea ferată"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 12:47

Cristi Pustai este favorit să fie numit antrenorul Rapidului, dar Dumitru Dragomir îl sfătuieşte să stea departe de echipa din Giuleşti.

"Pe Rapid, doar Mourinho cu jucătorii de la Chelsea o mai salvează de la retrogradare. Cristi Pustai greşeşte dacă se duce la Rapid. O să îl fugărească lumea pe calea ferată, după trei etape.

La Rapid e nevoie de cel puţin cinci milioane de euro ca să facă treabă bună şi nu cred că au şanse să facă rost de această sumă", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Deşi au plecat  20 de jucători de la echipă, alţi fotbalişti au şanse să părăsească clubul. Vezi detalii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
granata_man
granata_man  •  10 Ianuarie 2015, 09:16

Sa-ti luam fatza-n //ula de militzian retardat ! In curand o sa-ti cantam si tie "de bine" de din afara gardului de la Jilava, onde o sa fii spart in gaoaza de niste baieti iubareti.

scandautor
scandautor  •  05 Ianuarie 2015, 12:14

Pe militianu' asta il asteptam cat de curand sa dea declaratii la vorbitor. De maxim doua ori pe luna, daca e cuminte si tace malc de fiecare data cand se face-a scapa sapunul. Umbla vorba ca alde Borcea i-a pregatit un loc la el in celula, sa-si tina de cald la shale unu' altuia. Sau alteia, alternativ.

ochi_ager
ochi_ager  •  05 Ianuarie 2015, 08:16

Nasol... La cât e Pustai de grăsuț, l-ar prinde repede fanii celei mai frumoase și iubite... Dar de ce nu se oferă Mitică? Carnet de antrenor are, dinamovist e, în Giulești e locul lui! Și reușește el să strângă măcar 11 jucători, cu Pancu în frunte. Direcția Siutghiol!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează