FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-0

Cristi Pustai își critică propriii jucători: "Au intrat în vacanță! Cu atitudinea asta nu poți juca aici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 22:31

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sale în înfrângerea de pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1.

"Am jucat foarte slab. Am jucat slab pentru că n-am putut juca mai bine" :), a spus Pustai.

"Rezultatul e conform jocului. Se pare că noi am intrat în vacanță. Noi vom decide probabil echipa care va retrograda. Important e că la anul vom fi în Liga 1. Să vedem poate vom găsi jucători de la echipa a doua în acest final de campionat.

Azi am avut puține schimbări. Doar 3... trebuia să fac mai multe. Avem mulți jucători la final de contract, iar cu atitudinea asta nu poți juca aici", a declarat Pustai la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează