FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Pustai prefaţează derby-ul Rapid - Steaua: "Ei au o echipă bună, dar lucrurile sînt echilibrate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 10:20

În prima etapă din returul Ligii 1, Steaua va primi vizita celor de la Rapid, în primul derby din acest an, iar Cristi Pustai, antrenorul giuleştenilor,  a vorbit despre întîlnirea dintre cele două echipe.

"Am văzut meciul dintre Steaua şi Astra, iar roş-albaştrii au aratăt ca o echipă foarte bună, o formaţie valoroasă. Echipa a avut un joc elaborat, cu multe ocazii de gol, iar pentru primul meci din sezon a marcat foarte mult. Am văzut o Steaua destul de în formă.

Este un început de drum destul de greu. Noi am avut un început dificil de pregătiri şi am făcut tîrziu transferurile. Vom avea un meci dificil cu Steaua, dar este un derby şi lucrurile sînt echilibrate. Totul va depinde de atitudinea jucătorilor.

Nu cred că este un avantaj pentru noi că jucăm aşa repede cu ei. Era mai bine dacă jucam cu Steaua în ultima etapă, cînd erau deja campioni şi aveau altă stare", a spus Cristi Pustai la DigiSport.

Meciul Steaua - Rapid se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport 1, Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mama.is.here
mama.is.here  •  20 Februarie 2015, 13:38

da, rapid - steaua este un derby! dar rapid - FCSB nu este!

sexilian
sexilian  •  20 Februarie 2015, 12:36

astia cu care joaca RAPID,pripasii,cum le zice......PUTINARII,trebuiesc judecati pentru port ilegal de culori pe tricouri.

persucius
persucius  •  20 Februarie 2015, 12:30
Postat de aeternus pe 20 Februarie 2015, 10:25

nea cristi, daca si asta e meci echilibrat... steaua are 1.20 la pariuri

cota e pe buna dreptate... nu zic ca Steaua castiga sigur, dar nici sa te arunci la astfel de declaratii... mai bine se arata rezervat in declaratii si incerca sa arate pe teren ceva "echilibrat"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează