FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 1-1

Cristi Pustai şi Mircea Rednic, primele declaraţii după egalul dintre Rapid şi Petrolul

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 22:59

Cristi Pustai şi Mircea Rednic au vorbit despre partida încheiată la egalitate, 1-1 între Rapid şi Petrolul. Cei doi tehnicieni s-au declarat mulţumiţi cu acest rezultat.

Am cîştigat un punct azi. Rezultatul cred că e echitabil. Am întîlnit o echipă aşezată foarte bine în teren. O echipă care a primit doar 3 goluri în 9 meciuri, iar azi le-am marcat şi noi. Teixeira a avut o execuţie foarte bună, ăsta-i fotbalul, trecem de la extaz la agonie.

Mă bucur enorm că se întrerupe campionatul. Jucătorii dau semne de oboseală şi încă nu s-au acomodat cu stilul de joc din România. Mai avem de muncă aici. Avem nevoie şi de Cerlincă, nu l-am luat în lot pentru că îmi doresc mai mult de la el, trebuie să vadă că dacă nu dă totul poate să nu prindă nici banca. Rui Miguel e accidentat, e greu!", a spus Pustai la Look tv.

Mircea Rednic consideră că formaţia sa a făcut un meci bun şi spune că a fost nevoit să-l folosească pe Astafei în faţă pentru că nu avea altă soluţie.

"Sînt mulţumit, cred că am făcut un meci bun! Păcat că am luat gol din fază fixă. Aceste goluri sînt de evitat. Aşa am făcut şi cu Iaşi. Rapid a fost total schimbat în bine. Are jucători de calitate. Azi am fost obligat să fac o improvizaţie în atac cu Victoraş Astafei, care e al doilea atacant, dar a reuşit să joace bine şi azi. Felicit suporterii că n-au fost incidente în timpul jocului", a spus Mircea Rednic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ochi_ager
ochi_ager  •  14 Martie 2015, 08:34

Ce, și Strâmbu` o are mică?...

magura
magura  •  14 Martie 2015, 06:29

Mai Rednic, daca nu faceai satira la adresa RAPIDului dupa ce ai fost dat afara de Copos, azi erai idolul Giulestiului, asa cum este Sumudica, dar deh... gura bate funu'...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează