FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Săpunaru aduce lămuriri în privinţa transferului la Rapid: ”Cîteva lucruri mă împiedică să semnez”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 21:45

Cristi Săpunaru a vorbit pentru prima dată despre situaţia sa şi despre şansele de a semna cu Rapid, formaţie alături de care se antrenează.
"E complicat deocamdată să semnez cu Rapid, sînt multe chestii la mijloc, care mă privesc personal. Mai am de rezolvat ceva şi la Elche. Eu sînt liber de contract, dar sînt cîteva lucruri care împiedică semnarea contractului cu Rapid. E frumos acum, pentru că sînt înconjurat de rapidişti, mă simt bine", a spus Cristi Săpunaru la DolceSport.

...despre Daniel Niculae: "Cred că, dacă nu îşi va găsi altceva în aceste săptămîni, va semna cu Rapid cu siguranţă"

Săpunaru a mai jucat la Rapid între 2006 şi 2008, dar şi în 2010, perioade în care a cucerit o Cupă a României şi o Supercupă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
zweepslag
zweepslag  •  26 Septembrie 2014, 02:18
Postat de inginera pe 25 Septembrie 2014, 10:11

Asta e mandria voastra, ca joaca aia ca sclavii?:))) Cetatene din ggghhhhiulesti sa iei bula s-o belesti:)))))) Apropo, invata ba sa mai arunci cate o cratima!!!:))

jegul vorbei, silnicia verbului,vulgaritatea intruchipata,WC-ul limbii romane, iar stai cu aia in gura mai nula?,descreerat de toata scarba,taratura ce galgai de putregai lingvistic! Nu ti e scarba de tine mai ingalatule sa te exprimi asa ?

zweepslag
zweepslag  •  26 Septembrie 2014, 02:13
Postat de solomon_i pe 25 Septembrie 2014, 10:46

"Sînt multe chestii la mijloc" ! In dolari sau euro...?

luati l voi ca sunteti putrezi si moral dar si de bogati, cu osanza cheagului de o viata,viata rusinii republicane; de ani si ani de profitomani bolsevici,ceausisti-fsnisti=comunisti!

solomon_i
solomon_i  •  25 Septembrie 2014, 10:46

"Sînt multe chestii la mijloc" ! In dolari sau euro...?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close