FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Cristi Săpunaru: "La fani s-a făcut diferenţa! Mai avem 16 finale şi ne salvăm! Ce dor mi-era de Rapid"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 22:49

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului în victoria cu Steaua, 1-0, nu a prins ultimele minute pe teren, după ce a fost eliminat de arbitrul Balaj. La microfonul Digisport, fundaşul revenit în Giuleşti în această iarnă şi-a spus gîndurile despre acest meci:

"Sîntem fericiţi pentru victorie, dar supărat pentru acel cartonaş. Oricum sînt obişnuit cu ele, trebuie să le trec în CV. La Steaua, au venit doar spectatori, la noi au venit fani.

VIDEO&FOTO » OSCAR vişiniu » Thriller în Ghencea: Rapidul renaşte, după ce umileşte Steaua!

S-a văzut diferenţa. Suporterii noştri sînt cei mai buni din ţară. Mai avem 16 finale. Sperăm să rămînem în prima liga, pentru că merităm. Se vede că nu sîntem o echipă omogenă, dar în două-trei etape nu vor mai fi probleme. Ce dor mi-a fost de Rapid!", a explicat Săpunaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
addumi
addumi  •  23 Februarie 2015, 13:45

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected] tău...

octavianus
octavianus  •  23 Februarie 2015, 10:49

Nu stiu daca citeste cineva de la Rapid aceste comentarii, m-as bucura sa-l citeasca chiar Sapunaru. INCEP CU BUCURIA FARA MARGINI PT ACEASTA VICTORIE, SUNT 3 PUNCTE URIASE, DESIGUR LUATE IN GHENCEA DAR SUNT DOAR 3 PUNCTE. Dlui.Sapunaru, al carui mare fan sunt, ca si a lui Pancone, Nico, etc. dar strict lui Sapunaru. Se supara sau nu, eu spun mereu ce gandesc. 1- in prima repriza cel putin Tanase te-a depasit destul de usor, a centrat de langa tine la prima mare ocazie a FCSB 2- ma asteptam la mai mult ca joc in primul rand 3- cand ai galben si ai banderola pe brat si experienta pe care o ai, nu te duci acolo sa te imbrancesti sa iei rosu, Nu va culcati pe laurii acestei victorii !!!

cristinaco71
cristinaco71  •  23 Februarie 2015, 10:39

RAPID este CEA MAI IUBITA ECHIPA din ROMÂNIA iar fanii sunt de nota 10!!! "Nu-i echipa mai frumoasa si iubita ca RAPID"!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close