FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Săpunaru sare în apărarea marii rivale: ”Astea cu FCSB sînt cancanuri, Steaua rămîne Steaua”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 februarie 2015 19:57

Cristi Săpunaru, fundaşul Rapidului, a vorbit despre litigiul dintre Steaua şi MApN pentru emblema grupării din Ghencea.
"Nu este cel mai greu meci cu Steaua, e doar un derby şi îl vom trata ca atare.

Astea cu FCSB sînt cancanuri, ei sînt Steaua Bucureşti şi vor rămîne Steaua Bucureşti indiferent că şi-au schimbat numele sau nu au primit marca de la Armată. Nu ştiu ce s-a întîmplat, dar ştiu că noi vom juca pe teren împotriva Stelei şi vom da totul pentru a scoate un rezultat bun", a spus Cristi Săpunaru.

...despre CFR Cluj: "Vor primi punctele înapoi pentru că în România aşa se întîmplă. Dar eu nu vreau să scăpăm de retrogradare doar prin faptul că şase echipe nu îşi vor primi licenţa"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (132)
borat101
borat101  •  14 Februarie 2015, 21:31
Postat de ertyuiop pe 14 Februarie 2015, 07:56

Sapunaru e in necunostinta de cauza....acum licentierea se lasa cu penalizare in puncte nu cu retrogradare, Rapid poate sa viseze la 6 falimente, singura conditie sa nu fie si ei intre cele 6. Cat despre Steaua bravo lui ca a iesit din penibilitatile frustratilor!

Auzi ia uitate de ce este fotbalul Romanesc in halul asta? Daca este sa luom la puricat adevarul, ramai socat de nu mai vrei sa auzi de fotbalul Romanesc in viata ta. Tu nu vezi ce strategic cooperativa la inceputul anilor 1990 a impartit asa zisi patroni/conducatori de cluburi in fotbalul Romanesc! Unul si unul mai (fost) penal, bisnitar, infractor, comunist si securist decat altul. Si culmea, cu fostele scursuri ale societatii iesite din era comunista sunt acum majoritatea in puscarii sau cu dosare la DNA. Cu acesti talhari, Romania a avansat 5 pasi spre democratie, dar a dat 100 de pasi inapoi cu felul de shmecherie, hotie, etc... care a continuat in Romania.

borat101
borat101  •  14 Februarie 2015, 21:20

Bravo Sapunaru, si tu pui botul la cancanuri? De ce raspunzi la asa ceva? Veziti de antrenamente, si sa le dati un caruta de goluri la fc no-name puscaria.

ncaeu
ncaeu  •  14 Februarie 2015, 13:43
Postat de superstar23 pe 14 Februarie 2015, 09:08

Asta inseamna rivalitate cu adevarat. Sunt putini fotbalisti romani ca Sapunaru, care sa gandeasca la fel ca el.

asta inseamna sa ai onoare.. ceea ce la voi nu exista asa ceva .. menelistu stelist nu intelege ce e aia sa ai onoare...

Vezi toate comentariile (132)
Comentează