FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cristi Tănase speră să intre cu Astra » Mai primeşte banderola de căpitan?

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:04

Cristi Tănase continuă să fie indisponibil. Mijlocaşul Stelei a evoluat ultima oară pe 10 august, în deplasarea de la CFR Cluj, cînd golul său le-a adus bucureştenilor toate cele trei puncte.

Înainte de meciul tur cu Ludogoreţ, Dodel a suferit o accidentare la muşchii inghinali, a încercat să revină la returul din Bulgaria, dar a rezistat doar 27 de secunde pe gazon. Gâlcă a anunţat că nu va putea evolua nici cu Aalborg, joi, iar surse din cadrul clubului susţin că va absenta şi duminica viitoare, în deplasarea de la Petrolul.

Costel Gâlcă speră să-l aibă la dispoziţie cu Astra, ultimul meci dinainte de partida de la Kiev, din Europa League. Dacă nu-l va putea folosi cu giurgiuvenii, antrenorul nu va miza nici în Ucraina pe Tănase.

Păstrează banderola?
În absenţa lui Cristi Tănase, cu Gaz Metan, banderola de căpitan al Stelei a fost tot pe braţul lui Alex Chipciu, chiar dacă pe teren s-a aflat şi Lucian Sînmărtean.

La conferinţa de presă de la finalul partidei antrenorul Costel Gâlcă a spus: "Decizia mi-a aparţinut în totalitate, aşa am considerat eu că e cel mai bine".

La startul sezonului, la dorinţa lui Gigi Becali, căpitan de echipă a fost numit Cristi Tănase. Atunci, tehnicianul ar fi dorit să-i ofere banderola lui Sînmărtean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
chimir_sen
chimir_sen  •  14 Septembrie 2014, 13:37

Danke Shanke ăsta ar trebui să ia o dungă roșie pe buletin , la cât creier are , de-abia dup-aia ar fi îndreptățit să aibă banerola owwină ... Nu poți fi căpitan la rett@rdați fără să ai actele în regulă ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Septembrie 2014, 11:47
Postat de solomon_i pe 14 Septembrie 2014, 10:28

Sanatate Tanase ! Avem nevoie de tine !

nu avem, Steaua a jucat excelent fara el in meciul cu Mediasul. Daca mai scapam si de autorul paselor la adversari, Lato si de labilul Rapa, putem sa jucam in sfarsit cu 11 jucatori in teren. Am castigat 2 titluri in 9 jucatori...dar deja nu mai merge.....Tanase si Lato trebuie sa plece urgent.

solomon_i
solomon_i  •  14 Septembrie 2014, 10:28

Sanatate Tanase ! Avem nevoie de tine !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează