FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Cristiano Bergodi: "Cei de la Rapid vroiau să jucăm un amical, dar i-am refuzat" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, că a refuzat propunerea făcută de Rapid, de a disputa un meci amical în compania formaţiei giuleştene, în Antalya.

"Cei de la Rapid ne-au întrebat dacă nu vor să jucăm un meci amical cu ei aici (n.r. - în Antalya), dar nu am vrut. Chiar Marian Rada m-a sunat zilele trecute. Nu am nimic cu Rapid, dar nu am vrut să jucăm amicale cu echipe româneşti în Antalya.

Ce rost avea să mai venim până aici, dacă noi jucam cu echipe din ţară? Aşa rămâneam în ţară. Prefer să joc aici cu echipe din alte campionate. Aici vom disputa cinci meciuri amicale, cu echipe din Uzbekistan (Andhizan), Slovacia (Banska Bystrica), Armenia (Mika Aştarak) şi Bulgaria (Chernomorets Burgas şi Slavia Sofia)", a spus Cristiano Bergodi.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  09 Iunie 2009, 20:16
Postat de pe 06 Februarie 2009, 14:36

ionut, nu e asta. eu sunt rapidist, dar il inteleg perfect. ce i s-a intamplat lui la rapid a fost o magarie. a fost dat afara fara sa piarda macar un meci, dupa care l-au adus pe rednic :|

Bergodi :(...Intoarcete te rog

 •  07 Februarie 2009, 11:02

FORTZA POLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

 •  06 Februarie 2009, 19:20

este strigator la cer sa fii demis dupa ce nu a pierdu nici un meci...............iar ce circ este la rapid te doare capul..........o sa termine cu 20 puncte in spatele primei clasate.............jucatori au dar o sa plece unul dupa unul...............forza poli iasi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează