FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - RAPID 1-2

Cristiano Bergodi își laudă jucătorii după succesul de la Brașov: "Eu am cel mai mic merit"

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:00

Cristiano Bergodi crede că Rapidul are un lot prea valoros ca să retrogradeze.

- Domnule Bergodi, cum a fost meciul cu Brașov?
- O partidă încinsă pe care mă bucur că am cîștigat-o. Adversarii noștri au jucat foarte bine, dar ne-am dorit prea mult să cîștigăm. Simțeam că vom lua toate punctele, le-am și spus băieților la pauză să rămînă calmi pentru că mai putem marca.

- E a doua victorie, ce le-ați făcut rapidiștilor în 10 zile?
- Eu am cel mai mic merit, nu am avut mult timp la dispoziție. Am găsit un lot bun, capabil să se salveze și am încredere că vom reuși acest lucru.

- Care sînt șansele în acest moment?
- Normal că au crescut după cele două succesuri, dar trebuie să rămînem concentrați pînă la final. Nu ne permitem să pierdem nici un meci.

- Urmează partida cu Botoșani.
- Va fi la fel de greu, sîntem obligați să cîștigăm chiar dacă întîlnim o formație puternică. Totuși, vom juca în Giulești și acest lucru va conta. Fanii au fost minunați și la Brașov, au venit în număr mare și am simțit susținerea lor. Avem cea mai frumoasă galerie.

"Poate că nu avem cel mai spectaculos joc, dar e greu să ne intereseze acest lucru acum. Scopul nostru e de a ne atinge obiectivul, indiferent cum vom face acest lucru. Oricum, părerea mea e că ne-am creat ceva ocazii cu Brașov"
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

"Sîntem încă departe de salvare. Ar fi trebuit să mai avem cîteva puncte în vistierie, dar, din păcate, am pierdut cu U Cluj. Trebuie să fim bărbați și să luptăm. Veți vedea că vom rămîne în prima ligă"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Mai e mult pînă departe, încă n-am realizat nimic, dar măcar am găsit drumul cel bun și sper să nu ne abatem de la el. Nu avem nevoie de ajutorul steliștilor. Ei trebuie s-o bată pe U Cluj pentru ei, altfel pot pierde titlul!"
Cristian Săpunaru, fundaș Rapid

"Ne-am dorit și noi din toată inima să cîștigăm acest meci, dar n-am reușit. Asta e, trebuie să trecem peste acest eșec. Mergem la Craiova ca să cîștigăm"
Cătălin Țîră, atacant FC Brașov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1391911147801105
Costin Badoiu  •  25 Aprilie 2015, 12:47

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

steauaucl
steauaucl  •  25 Aprilie 2015, 10:33

se pare ca rapid incepe sa fie ajutata de cineva de sus.... si acel cineva nu este D-ZEU....

cj1960i
cj1960i  •  25 Aprilie 2015, 10:01
Postat de Ioan Ivan pe 25 Aprilie 2015, 09:25

Cât bun simț la acest om. Foarte frumos caracter. Mulți ar trebui să învățăm să "fim".

tocmai din aceasta cauza, toti conducatorii de cluburi pe la care a antrenat s-au grabit sa-l puna pe liber.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează