FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Cristiano Ronaldo îi inspiră pe steliști după revenirea pe primul loc: ”Calma, calma” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 18:59

Alex Chipciu face un apel pentru temperarea entuziasmului după ce Steaua a revenit pe primul loc în Liga 1.

Mijlocașul Stelei a postat o imagine cu Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, care obișnuiește să își îndemne colegii la calm după marcarea unor goluri importante.

”Calm... așa trebuie să fim acum, să avem mult calm și chiar vă rog pe toți să nu vă entuziasmați. Am revenit pe primul loc și mai e o etapă, dar fix acum e momentul ăla în care trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Titlul nu e cîștigat, indiferent ce spune lumea.

Noi sîntem motivați și conectați 100% la meciul de la Iași. Nimeni nu se vede campion de acum și știm că mai avem un hop înainte să sărbătorim. Campionatul a fost nebun, ultima perioadă foarte grea, dar ne-am revenit la timp și sîntem pregătiți de cea mai importantă victorie.

De la meci la meci am avut din ce în ce mai mare nevoie de voi. Împreună am reușit să revenim pe primul loc și tot împreună vom rămîne acolo, așa că joi avem cea mai mare nevoie de fiecare dintre voi. Ne susțineți cum puteți, de unde puteți... și nu uitați: calma, calma!”, a fost mesajul postat de Alex Chipciu pe contul său de facebook.

Titlul se va decide joi, în ultima etapă, cînd ASA evoluează contra Oțelului, iar Steaua merge la Iași. ”Roș-albaștrii” au două puncte avans, însă au nevoie de o victorie pentru a cîștiga titlul. La egalitate de puncte, ASA este campioană, avînd avantajul meciurilor directe.

 

Calm... asa trebuie sa fim acum, sa avem mult calm si chiar va rog pe toti sa nu va entuziasmati. Am revenit pe primul...

Posted by Alexandru Chipciu on 25 Mai 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
aius
aius  •  26 Mai 2015, 08:42

oribil ,acest articol !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2015, 03:11

DACA BATEM LA IASI,FACEM CVADRUPLA ,CEEA CE NU VA MAI REALIZA NICI O ALTA ECHIPA IN AFARA DE STEAUA,PARLITII PLANG SI SUFERA CA STEAUA E MARE CAMPIOANA!JUCATI TARE,CONCENTRARE,FARA NERVI SI BATEM CU 3-1

randoom_._
randoom_._  •  25 Mai 2015, 22:10

pai sa speram ca nu va inecati ca *** la mal. trebuie sa va concentrati 100% 100 de minute in acel meci. trebuie sa aveti macar 2-0 la pauza. nu aveti voie sa ratati cum ati ratat cu botosani. nu trebuie sa fiti nervosi cum ati fost cu botosani. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. HEGEMONIA INCEPE, CVADRUPLA ISTORICA URMEAZA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează