FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Cristiano, tu poţi să faci aşa? » Adrian Mutu a uimit cu ultima poză de la antrenamentul Petrolului :D

foto: facebook.com
foto: facebook.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 16:02

Adrian Mutu a început pregătirile cu Petrolul pentru sezonul viitor, iar Răzvan Lucescu se bazează necondiţionat pe atacantul de 35 de ani.

"Briliantul" arată şi fizic din ce în ce mai bine, iar la ultima şedinţă de pregătire a uimit prin uşurinţa prin care realizează exerciţiile fizice.

Mutu a revenit în pauza de iarnă în fotbalul românesc, dar nu a impresionat în retur, mai ales că a şi suferit o ruptură musculară care l-a ţinut departe de gazon timp de o lună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
reynaldg.
reynaldg.  •  26 Iunie 2014, 12:11
Postat de gabri80el pe 25 Iunie 2014, 18:00

penibil articolul . probabil pana in septembrie o tineti lant. denm de un copil de gradinita .apropo , eu stiu ca mutu nu mai joaca de cel putin 4 ani. voi ce stiti? daca tot doriti sa postati asemenea baliverne mai bine va duceti in sali de fitness si in cluburi si cu siguranta vei avea ce posta.aaa , uitasem este mutu. wow. cine-i mutu? ce a facut mutu?

Ce mi-as dori sa mai avem la nationala un Mutu din perioada 2006-2010. Dar din pacate nu mai avem. Am criticat nationala generatiei lui Mutu, ei macar mai jucau ceva, in comparatie cu nationala actuala care nu joaca nimic. Va vine sa credeti, golgheterul nationalei actuale este...Marica. Romania, din pacate, nu mai are atacanti, s-a vazut asta si in liga 1, unde golgheterul a fost un mijlocas cu 15 goluri. Degeaba il criticam noi pe Mutu acum, un atacant ca el nu mai avem si nici in viitorul apropiat nu o sa mai avem.

torque1981
torque1981  •  26 Iunie 2014, 09:27
Postat de helioglobalus pe 25 Iunie 2014, 21:50

Cristiano, tu poţi să tragi pe ambele nări deodată?

Eu zic ca poate numai ca a fost mai destept si nu a fost prins pana acum.

xolv
xolv  •  26 Iunie 2014, 00:49

Mutu, tu poti sa joci la mondiale ????? Ah, stai, nu poti ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează