FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB

CS Mioveni - FCSB, meci de penalty-uri » Echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma loviturilor de departajare vs. formația care a suferit cel mai mult

În tur, la CS Mioveni - FCSB, Florin Tănase a executat penalty-ul roș-albaștrilor // foto: Imago Images
În tur, la CS Mioveni - FCSB, Florin Tănase a executat penalty-ul roș-albaștrilor // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat vineri, 18 februarie 2022 08:14 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 08:31

Confruntarea de mâine pune față în față echipa care a beneficiat de cele mai multe lovituri de pedeapsă, FCSB are nu mai puțin de 11, și cea care e prima la loviturile dictate împotrivă, CS Mioveni a fost penalizată de 8 ori.

  • CS Mioveni - FCSB se joacă sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19:55. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

FCSB e echipa care conduce topul formațiilor care au beneficiat de cele mai multe penalty-uri în actualul campionat. Are o medie de un 11 metri la aproape fiecare două jocuri disputate.

Comparativ cu rivala la titlu, CFR, trupa lui Toni Petrea stă de 4 ori mai bine. Pentru FCSB, veștile bune din perspectiva deciziilor arbitrilor de a-i pune mingea pe var nu se opresc aici.

Adversarul din etapa viitoare, CS Mioveni, e clientul preferat al brigăzilor de arbitri, care au dictat împotriva formației antrenate de Alexandru Pelici cele mai multe penalty-uri dintre toate cluburile de Liga 1.

FCSB e 20% din Steaua lui Valentin! Ar putea intra în istoria de lux a clubului lui Becali, dar e la distanță colosală de performanța all-time
fcsb
FCSB e 20% din Steaua lui Valentin! Ar putea intra în istoria de lux a clubului lui Becali, dar e la distanță colosală de performanța all-time

În tur, la FCSB - CS Mioveni 3-0, Marcel Bîrsan a inventat un penalty

Argeșenii au avut de suportat 8 astfel de momente, unul dintre ele fiind în meciul direct cu FCSB, din tur. Atunci, „centralul” Marcel Bîrsan a inventat respectiva sancțiune, la un duel regulamentar între Scarlatache și Keșeru.

Ultimul s-a împiedicat singur de picioarele fundașului, care era deja căzut, însă arbitrul bucureștean a văzut penalty. Pe care l-a transformat în gol Florin Tănase.

Topul formaţiilor care au beneficiat de cele mai multe penalty-uri

ECHIPĂPENALTY-URI
FCSB11
CSU Craiova9
Farul6
Mioveni6
Sepsi5
Dinamo5

4dintre cele 9 penalty-uri de care a beneficiat Universitatea Craiova au fost ratate, în vreme ce FCSB a irosit unul singur din cele 11

Topul formaţiilor care au beneficiat de cele mai puține penalty-uri

ECHIPĂPENALTY-URI
Voluntari0
FCU Craiova1
FC Argeș1
UTA2
Gaz Metan2
Chindia2

Topul formaţiilor împotriva cărora au fost dictate cele mai multe penalty-uri

ECHIPĂPENALTY-URI
Mioveni8
Dinamo7
Gaz Metan6
Botoșani5
Rapid5
Clinceni5

1 penaltya fost dictat împotriva CFR-ului și tot unul împotriva Farului, echipele cel mai puțin penalizate cu lovituri de pedeapsă

Istvan Kovacs, liderul penalty-urilor pro FCSB

Cele 11 lovituri de pedeapsă de care au beneficiat roș-albaștrii au fost dictate de 8 arbitri. Surprinzător, lider la acest capitol e unul dintre „centralii” la adresa căruia Gigi Becali a avut un discurs violent de mai multe ori în anii precedenți, acuzându-l frontal inclusiv de faptul că e omul de casă al CFR-ului. 

Istvan a condus 4 partide ale vicecampioanei în actualul campionat, iar în 3 dintre ele a acordat 11 metri pentru FCSB. Cu el pe teren, clubul lui Becali a luat 10 din 12 puncte: 4-1 cu CSU Craiova, 6-0 cu Dinamo, 3-1 cu Rapid și 2-2 cu FCU Craiova, toate aceste jocuri fiind pe teren propriu. 

În topul penalty-urilor oferite FCSB, pe locul 2 se regăsește Marian Barbu, cu două dictate în același meci, FCSB - UTA. Ceilalți 6 arbitri au fost: Colțescu, Mladinovici, Călin, Bârsan, Rusandu și Fl. Andrei.

50%dintre cele 4 penalty-uri dictate împotriva FCSB-ului au venit din partea aceluiași arbitru, Horațiu Feșnic, la meciurile cu Sepsi (1-1) și CSU Craiova (3-2), acestea fiind și singurele partide ale roș-albaștrilor la care a oficiat „centralul” din Cluj

CS Mioveni - FCSB, meci de penalty-uri » Echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma loviturilor de departajare vs. formația care a suferit cel mai mult

Mai multe știri despre FCSB:

E bun, dar nu îl vede Becali » Patronul a scos din echipă unul dintre cei mai buni jucători din campionat!

MM Stoica explică de ce n-a vrut să aducă golgheterul Ligii 1 la FCSB: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  19 Februarie 2022, 13:02

Aștia ne pregastesc sufletește pentru penalty-urile„puse deoparte”pentru echipa marțafoiului cu bani,dar fara scrupule!

jasonfield
jasonfield  •  18 Februarie 2022, 20:40
Postat de gigi.gheorghe pe 18 Februarie 2022, 18:44

Are dreptate vere, macar asa putina tacere inseamna decenta.

really bai av9999rotnule? dupa ce desfiintati echipe numai sa nu retrogradati direct,acum mai si inventezi lucrui. de dan penalty ai auzit?

borat.
borat.  •  18 Februarie 2022, 19:16
Postat de llocomotivalibera pe 18 Februarie 2022, 18:57

Fcfcsberceni=penaltiuri inventate.. prima mare greseala mare cu voi s a facut in 1989 .. apoi Gigi a *** totul

Dan Penalty îți spune ceva?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează