FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

CS U Craiova a stabilit unde își va disputa meciurile de pe teren propriu în Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 21:50

La prima participare în cupele europene, CS U Craiova anunță că își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu-Severin.

Oltenii vor intra în competiție în turul al treilea preliminar, a cărui tragere la sorți este programată pentru data de 14 iulie. Manșa tur pentru această fază a competiției va avea loc pe 27 iulie, în timp ce returul se va disputa pe 3 august.

Printre adversarii facili pe care i-ar putea întâlni CS U Craiova se numără Apollon Limassol, Dinamo Minsk, Maritimo Funchal și Hajduk Split, în timp ce "dublele" mai dificile ar fi contra lui AC Milan, Athletic Bilbao, Zenit Sankt Petersburg, PSV sau Everton.

În cazul în care vor ajunge în play-off-ul competiției, craiovenii vor juca tot la Severin. O eventuală revenire la Craiova, pe noul stadion, s-ar putea produce abia la meciurile din grupele Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dakesis
dakesis  •  03 Iunie 2017, 20:49

Hai cu Evertonu'! sa vedem si noi ceva frumos!:)

vlad_123
vlad_123  •  31 Mai 2017, 22:31
Postat de fcu1948 pe 31 Mai 2017, 10:49

Orașul Craiova a DECIS CONTRARIUL celor afirmate de tine, adică lumea dorește Universitatea Craiova, indiferent de numele patronului. Pt că patronii vin și pleacă, echipa rămâne în sufletele oamenilor. ***

Cand a DECIS CONTRARIUL orasul? Cumva te referi la peluza aservita sau la personajele de pe pagina de facebook a lui miti?

fcu1948
fcu1948  •  31 Mai 2017, 10:49
Postat de echilibrat pe 31 Mai 2017, 00:06

Mititelul si-a mutat cortul la Severin din proprie initiativa - spunind ca orasul Craiova nu merita echipa de fotbal. Numai ca orasul Craiova a decis ca nu mai doreste sa-si asocieze numele cu un gropar mititel. Universitatea Craiova a jucat in acest campionat in pribegie pentru ca asa au dorit televiziunile. Dar noua casa a Stiintei va fi gata in citeva luni - poate iti iei bilet la meciul de inaugurare sa-i vezi pe alde Baluta, Screciu, Mateiu si Zlatinski :-) Ia uita-te sa vezi cum am renascut Napoli, de pe CNN, nu de pe editie : "new Italian soccer regulation allows a city whose team has collapsed to retain a 'franchise' under a new company. Four companies have already been set up to compete for the franchise with the city council to decide on who gets the chance. In such a scenario the new club would likely start in the third division, Serie C1. Perugia president Luciano Gaucci and Siena chief Paolo De Luca have both set up companies hoping to launch the new Naples club". Interesant, nu ? Pe cine interesa de unde venea noul investitor, consiliul local Napoli a decis cine avea onoarea de a refonda Napoli, nu fostul gropar mititel de acolo !

Orașul Craiova a DECIS CONTRARIUL celor afirmate de tine, adică lumea dorește Universitatea Craiova, indiferent de numele patronului. Pt că patronii vin și pleacă, echipa rămâne în sufletele oamenilor. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează