FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

CS U Craiova are motive de teamă înaintea duelului cu FCSB! Sorin Cârțu atrage atenția: "Au clacat mereu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 17:47

CS U Craiova și  FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.  Sorin Cârțu a făcut avancronica meciului de mâine și se teme de un aspect. 

Oltenii au clacat în majoritatea meciurilor importante, chiar și în acest sezon, pierzând cu CFR și remizând cu Dinamo și FCS. 

"E o alegere destul de bună schimbarea sistemului la Craiova. Mangia e un antrenor bun, cu şcoala italiană. Să vedem cum se vor comporta în play-off sau la meciurile mari. La meciurile importante au clacat, cu CFR, cu Dinamo, cu Steaua. Aşa a fost şi anul trecut, aşa e şi anul ăsta.

Băluţă e mult mai rapid decât Budescu, însă şi Budescu e mult mai tehnic şi are o viziune mai bună a jocului decât Alex. Băluţă nu mai e, totuşi, puştiul care venea la Craiova acum 3-4 ani.

E o dezamăgire mare că nu se va juca pe noul stadion. Se vânduseră şi 7.000 de abonamente. Lumea de la Craiova e avidă să vadă fotbal din nou", a spus Sorin Cârţu la Telekom Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează