FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-1

VIDEO CS U Craiova - Astra 1-1: oltenii bifează al doilea meci acasă fără victorie și l-au pierdut și pe Băluță

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 17:00

CS U Craiova a remizat la Severin contra Astrei, scor 1-1, într-un meci care poate concura pentru recordul negativ de asistență al oltenilor din acest sezon.

Doar 700 de oameni au fost în tribunele stadionului din Severin la partida cu Concordia Chiajna (1-1), în etapa a 2-a, iar cu Astra oltenii au avut și mai puțini susținători: aproximativ 400 de fani.

CS U a avut o primă repriză de coșmar contra Astrei, după ce Balaure a deschis rapid scorul, încă din minutul 9, iar Băluță a ieșit accidentat în minutul 21. Mijlocașul de 23 de ani s-a întins pe gazon, acuzând dureri la bicepsul femural drept și a cerut să fie schimbat. El e suspect de ruptură musculară, iar dacă accidentarea se confirmă ar putea lipsi cel puțin 3 săptămâni. 

Mitriță, înlocuitorul "decarului" oltenilor, a fost cel care a adus un punct echipei lui Devis Mangia, grație șutului bine plasat cu care l-a învins pe Iliev în minutul 51.

După remiza de la Severin, Astra o egalează pentru moment pe FCSB. Roș-albaștrii au de jucat meciul contra Chiajnei din această etapă. CS U acumulează 6 puncte și urcă pe poziția a șasea.

VIDEO » CS U Craiova - Astra 1-1
Au marcat: Mitriță '51/Balaure '9
*Băluță s-a accidentat în minutul 20 și a fost înlocuit cu Mitriță

Echipele de start:

CS U Craiova: Mitrovici - Dimitrov, Kelici, Barthe, Briceag - Bărbuț, Zlatinski, Screciu, Bancu - M. Roman, Băluță
Rezerve: Popescu, Mateiu, Mitriță, Burlacu, Spahija, Vagenin, Ferreira
Antrenor: Devis Mangia

Astra: Ivanov - Butean, Bejan, Silva, Al. Stan - Dandea - Balaure, Moise, Vinicius, Nicoară - Chipirliu
Rezerve: Lazar, Le Tallec, Ionuță, V. Gheorghe, Polczak, Mrzljak, Pițian
Antrenor: Edi Iordănescu

 
 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
ipsilante
ipsilante  •  07 August 2017, 12:12

ipsilante spune: 07/08/2017 la 11:51 Absenta suporterilor in tribunele stadionului, absenta ziaristilor la conferinta de presa de dupa meciul cu ASTRA, daca ar fi urmate si de absenta fotbalistilor la antrenamente, atunci POATE MP ar intelege catastrofa in care a adus clubul, prin inlocuirea lui Multescu, cu acest Mangia. Stiinta are nevoie de un antrenor plin de personalitate, reactiv-mobilizator, in timpul meciurilor, care sa promoveze FOTBALUL OFENSIV, chiar super-ofensiv. Mangia este inca in concediu, probabil. El inca nu intelege UNDE este si CE SE ASTEAPTA de la el. De cand a venit, unii fotbalisti care in sezonul recent incheiat, dadeau randament, au devenit LEGUME, iar ceilalti, alterneaza actiunile bune cu gafe de curtea scolii. Noile achizitii, mult laudate de MP, asteapta inca, frustrate si in zadar, sa fie folosite si integrate grupului, pierzandu-si, incet dar sigur, INCREDERA. Nici la capitolul CONDITIE FIZICA nu stam mai bine. Cu FCSB, ca si in celelalte confruntari de pana acum, jucatorii in ultimele 30-35 de minute, abia se mai tarau, lipsiti de vlaga. Atatia ochi in conducerea clubului si nu sunt capabili sa discearna REALITATEA? Greu de crezut. Nu mergem SPRE BINE, domnilor! Se vede si din avion. Dumneavoastra? FORZA STIINTA!

bigd
bigd  •  06 August 2017, 23:01

Observatoruleeee, ce facurati muicaaaa?:))))

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 August 2017, 21:36

cum?! deja "vedeta" nu se mai antrena?! "profesionalism" romanesc, de balta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close