FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC VOLUNTARI 1-1

CS U Craiova - FC Voluntari 1-1 // VIDEO » Remiză spectaculoasă pentru olteni, la ultimul meci pe teren propriu jucat la Severin

Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 22:28

CS U Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Voluntari, într-un meci în care oltenii au avut un penalty neacordat.

Craiova a ratat prima ocazie importantă a meciului după un sfert de oră de joc, când Roman a deviat periculos un şut expediat de Briceag din interiorul careului, dar Balauru a intervenit excelent şi a respins în corner.

Oltenii au continuat să fie periculoşi în prima parte, dar Băluţă şi Martici nu au reuşit să trimită balonul pe spaţiul porţii ilfovenilor.

Voluntari a fost formaţia care a deschis scorul la 10 minute de la reluare, când Tudorie a trimis în poartă de la marginea careului mic o minge respinsă greşit de Spahija. Atacantul este golgeterul Ligii 1, cu 6 reuşite. 

Un minut mai târziu, centralul Horaţiu Feşnic a fost în prim-plan după ce a refuzat să acorde penalty pentru CS U la un henţ clar comis în careu de Popescu (detalii AICI).

Trupa lui Mangia a reuşit în cele din urmă să restabilească egalitatea în minutul 69, prin Băluţă, care a mingea în plasă din câţiva metri, în urma unei centrări perfecte expediate de Martici de pe flancul drept.

Remiza cu ilfovenii trimite CS U Craiova pe locul al doilea, la trei puncte în spatele liderului CFR şi cu un avans de un punct faţă de FCSB şi Astra, însă toate celelalte formaţii urmează să joace în această rundă.

FC Voluntari este pe locul 8, la un punct în faţa Viitorului şi la unul în spatele lui Dinamo.

VIDEO » CS U Craiova - FC Voluntari 1-1
Au marcat: Băluţă '69/Tudorie '55

CS U Craiova: Calancea - Datkovici, Spahija, Ferreira - Martici, Screciu, Mateiu, Briceag - Gustavo, M.Roman, Băluţă  
Rezerve: Mitrovici - Burlacu, Dimitrov, Bancu, Kelică, Bărbuţ, Buzan;
Antrenor: Devis Mangia

FC Voluntari: Balauru - Filipov, Balaur, M. Popescu, Acsinte - Novac, Răuţă - G. Deac, Marinescu, Pârcălabu - Tudorie
Rezerve: Petrariu - Capăţână, Popadiuc, Leasă, Lazăr, Ignat, Trandafirescu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Arbitru: Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca) / Asistent 1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / Asistent 2: Iulian Radu (Bucureşti) / Rezervă: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) / Observator: Florin Hincu (Braşov)

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  23 Septembrie 2017, 09:07

Fraiere, tu vorbesti doar...italianza de voluntari adica *** de ...catun bucurest!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  23 Septembrie 2017, 08:39

Sfesnic este din Cluj asa ca este explicabil de ce nu a dat un penalty clar pentru Craiova.Si in meciul de la Cluj cu CFR arbitrul de linie care ia atras atentia lui Comanescu sa dea rosu la Tiago este nasul lui Ptrescu .Asa ca nea bricheta iar ne-a furat.Cum poti face asemenea delegari??Ce mai cauta bricheta la delegari????Alooooo,FRF se aude????Pai asta e campionat in care Craiova in trei meciuri la rand in 6 zile este furata de 6 ori.La CFR de Comanescu la Sepsi gol din offside,cu Dinamo nu am primit doua penaltiuri clare ca lumina zilei.

observator_federal
observator_federal  •  22 Septembrie 2017, 22:52

CS Universitatea Craiova nu are cum sa nu ajunga in Play-Off... si acolo mai discutam.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează