FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

CS U Craiova reacționează în urma plângerii făcute de Dinamo la Comisia de Disciplină

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 20:27

Dinamo a depus o plângere la Comisia de Disciplină, acuzând cinci fotbaliști ai lui CS U că au scandat injurii la adresa grupării din Ștefan cel Mare, după meciul disputat pe Arena Națională, încheiat 0-0. 

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, CS U Craiova răspunde în urma acuzațiilor și își cere scuze pentru comportamentul fotbaliștilor.

"Având în vedere evenimentele întâmplate la sfârșitul jocului din etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Orange, dintre Dinamo București și Universitatea Craiova, în zona dedicată suporterilor Universității Craiova, ne cerem scuze față de suporteri, telespectatori, față de partenerii de competiție și față de mass-media", este mesajul oltenilor.

Jucătorii vizați de plângerea făcută de dinamoviști sunt Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov.

În cazul în care vor fi suspendați de Comisia de Discplină, cei cinci fotbaliști ai oltenilor vor lipsi în sfertul de finală din Cupa României, pe care CS U îl dispută peste o săptămână, la Severin, chiar contra lui Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1559877880992405
Marian Iancu  •  27 Martie 2017, 13:33

***! Un club de mare ***, cu o conducere la fel. Dupa ce i-au tavalit un meci intreg, fara ca Ombilic (arbitrul) sa vada, trebuiau si felicitati. Sigur ca, antrenorului *** ii e frica, nu-i convine si incearca sa tulbure apele inaintea meciului din cupa. Oltenilor, ***. Dupa cat a furat in fotbalul romanesc, haita ar fi ultima care ar trebui sa se planga de ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  25 Martie 2017, 16:41

Cu ce *** tipice pentru Dinamo se vine.Rusine Dinamo!!!!!!! Dac va fi vreo suspendare inseamna ca comisia nu este corecta pentru ca si jucatorii Astrei au scandat injurii la adresa Stelei.Sa vedem daca se umbla la butoane pentru a ajuta pe Dinamo cum de multe ori s-a intamplat.Ar fi cea mai mare rusine din partea comisiei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  25 Martie 2017, 14:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează