FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova se mută de pe "Ion Oblemenco" » Anunţ oficial! Unde va juca meciurile de pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 13:28

Oficialii celor de la CS U Craiova şi autorităţile locale s-au decis unde va juca echipa după ce va începe demolarea stadionului "Ion Oblemenco". 

Astfel, echipa va juca pe stadionul "Extensiv", iar şefii vor plăti şi o chirie pentru folosirea arenei. Primul meci ar putea fi chiar cel cu Oţelul Galaţi, de pe 13 septembrie, anunţă micapi.ro

Direcţia de Patrimoniu a Primăriei Craiova a întocmit deja un raport cu privire la oportunitatea de a închiria baza de pe Extensiv, iar concluziile se vor afla în mapele consilierilor locali ai Craiovei.

Aceştia vor veni pe 28 august să voteze un proiect de hotărîre în acest sens. Societatea SC Extensiv Com SRL, care se află în faliment, este condusă de fraţii Ion şi Nicolae Mihăilescu, foşti finanţatori ai echipei FC Extensiv, care acum se află în închisoare pentru returnări ilegale de TVA.

Aceştia au încercat în mai multe rînduri să vîndă stadionul, însă fără succes, nefiind nimeni dispus să ofere 6 milioane de euro, atît cît cer cei doi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
risc_mix
risc_mix  •  23 August 2014, 20:17
Postat de novamaxima pe 23 August 2014, 20:01

nu conteaza pentru ei ce mai stau ei in loc de un ABUZ in plus?! O sa se omologheze da dupa ce o sa joace acolo CIUMATII..iar privatu asat e constrans sa inchirieze la CONSILIUL LOCAL care tre sa le puna la dispozitei baza sportiva laturilor de pe la Mogosoaia...restul e gargara

pe cine draq sa mai constranga sa inchirieze?Pai fratii mihailescu patronii stadionului sunt in puscarie pt. 10 ani plus bunurile sechestrate.Asa ca joaca moca aci.Sigur,ei o sa se vaiete ca ,,aoleu mama,ne rupe chiria''.Vrajeala.

novamaxima
novamaxima  •  23 August 2014, 20:01
Postat de felix_alfa_152 pe 23 August 2014, 19:23

Stadionul Estensiv este privat si nu este omologat pentru liga1 /2014 .

nu conteaza pentru ei ce mai stau ei in loc de un ABUZ in plus?! O sa se omologheze da dupa ce o sa joace acolo CIUMATII..iar privatu asat e constrans sa inchirieze la CONSILIUL LOCAL care tre sa le puna la dispozitei baza sportiva laturilor de pe la Mogosoaia...restul e gargara

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  23 August 2014, 19:53
Postat de rad1cal pe 23 August 2014, 14:44

Multe amintiri pe Oblemenco. De departe cea mai frumoasa deplasare din tara era la Craiova unde simteai ca esti la un meci de fotbal adevarat ! Sper sa le faca stadion de cel putin 35-40 de mii de locuri, ca are cine-l umple in viitor !

As mai adauga ca o alta deplasare frumoasa era la Bistrita. Plecarea cu un tren de noapte, a doua zi plimbare de relaxare prin oras.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează