FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO Andrei Ivan, „brazilian” sub ochii lui Rivaldo » Neagoe câștigă primul meci oficial pe banca lui CSU Craiova! Clasamentul ACUM

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 21:55 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 22:19

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 2-0, în runda cu numărul 23 din SuperLiga României.

Semne bune au marcat începutul disputei de pe „Ion Oblemenco”. După trei meciuri în mocirlă, etapa cu numărul 23 a oferit, în sfârșit, și un gazon decent. Aflat la primul meci pe banca oltenilor, Eugen Neagoe a reușit să profite de acest lucru și a obținut trei puncte sub ochii fostului campion mondial Rivaldo, venit să își vadă fiul la treabă.

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu
ATAC
Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

Prima parte le-a aparținut gazdelor. Au avut o posesie impresionantă, lucru obișnuit însă în fața lui Hermannstadt. Marius Măldărășanu și-a așezat bine jucătorii și a intrat la cabine cu un rezultat pozitiv, o remiză „albă”.

VIDEO CU GOLUL. Andrei Ivan, execuție de geniu pentru 1-0 în CS Universitatea Craiova - Hermannstadt

Strădaniile depuse de Universitatea au dat roade în minutul 48. Andrei Ivan a preluat o minge la 35 de poartă, a avansat până la marginea careului lui Letica și a tras imparabil, la colțul lung.

Sibienii au ieșit la joc, dar golul a venit în aceeași poartă. În minutul 67, Căpățînă a șutat violent de la mare distanță. Mingea a lovit bara transversală, dar „centralul” Marcel Bîrsan a dictat corner. O decizie contrazisă de reluări.

Din faza fixă rezultată, Ivan a marcat cu o lovitură frumoasă de cap, prima „dublă” a sezonului.

Situația din Superliga României, după CSU Craiova - Hermannstadt 2-0

Neagoe obține prima victorie pe banca noii formații. Craiova ajunge la borna 41 și o egalează pentru moment pe FCSB. 

Depunctarea de 9 puncte a tăiat elanul sibienilor. Trupa lui Măldărășanu a pierdut și al doilea meci din 2023 și rămâne pe locul 10.

FINAL » CS Universitatea Craiova - Hermannstadt 2-0

CS Universitatea Craiova - Hermannstadt, echipe de start:

CS Universitatea Craiova: Arlauskis - Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu - Căpățînă, Screciu - Ișfan, Nistor, A. Ivan - Rivaldinho 
Rezerve: I. Popescu - Zajkov, Hanca, Mateiu, Danciu, Roguljic, Cîmpanu, Koljic, Markovic 
Antrenor: Eugen Neagoe 

Hermannstadt: Letica - C. Ene, Bejan, Issah - Butean, P. Petrescu, Mino Sota, Opruț - Balaure, D. Paraschiv, Oroian 
Rezerve: Muțiu - V. Popa, Etienne, Biceanu, C. Popescu, Bărbuț, D. Iancu, Babic, Buhăcianu 
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Ion Oblemenco (Craiova)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Orbuleţ Mircea (Bucureşti) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Rivaldo, spectator de lux în Bănie, la meciul CSU Craiova - Hermannstadt
CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT
Rivaldo, spectator de lux în Bănie, la meciul CSU Craiova - Hermannstadt
Patru absențe importante înainte de CSU Craiova - Hermannstadt: „Sunt indisponibili”
CSU Craiova - Hermannstadt
Patru absențe importante înainte de CSU Craiova - Hermannstadt: „Sunt indisponibili”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
pittt
pittt  •  29 Ianuarie 2023, 17:06
Postat de sud97 pe 29 Ianuarie 2023, 08:09

Pai nu ne arati tu legile asa alb pe negru cum si ce a fost cu FC Universitatea Craiova? Sau tot cu manelele de acuma doi-trei ani de Cand ai aparut pe aici?

În primul rând nu am apărut pe aici de 2-3 ani, nici nu mai știu de când sunt, cel puțin 15. Nu am ca mititeii mai multe conturi, pe ăsta l-am avut mereu. În al doilea rând, dacă vrei negru pe alb citește legea falimentului și în loc de ”societatea în faliment” citește FCU. Eu am pus mereu pasaje din lege aici dar, minune, mititeii nu le vedeau și nu comentau nimic la postările astea. Hai să-ți pun și ție ceva, poate pricepi: ”În procedura de faliment are loc lichidarea averii debitorului (societății) pentru acoperirea datoriilor, urmată de radierea debitorului (societății) din registrul în care este înmatriculat (Registrul Comerțului)”. Dacă nu înțelegi ceva îți explic.

pittt
pittt  •  29 Ianuarie 2023, 16:52
Postat de eterrna.terrra.nova pe 29 Ianuarie 2023, 16:15

Sa inteleg ca ai facut e eroare puterea de cumparare e mai mare acum, gdp e de 8 ori mai mare azi decat in comunism.

N-am făcut nici o eroare. Eu am trăit în ambele perioade, și crede-mă că n-am avut salariul minim nici atunci, nici acum. Am făcut cumpărături și atunci și acum și crede-mă că, practic, puterea de cumpărare era mai mare atunci decât acum (ce puteai să cumperi efectiv cu un salariu). Ce se spune și se scrie pe hârtie e altceva, eu vorbesc practic. Știu ce puteam cumpăra atunci cu un salariu și nu mai pot cumpăra acum când am crescut si în functie și în vechime. Asta nu înseamnă nici pe departe că era mai bine atunci, si cauzele sunt foarte foarte multe.

pittt
pittt  •  29 Ianuarie 2023, 16:39
Postat de fratilitau pe 29 Ianuarie 2023, 00:36

La primul meci de pe Stadionul Ion Oblemenco,anul 2013, dintre clona(csu +lov +frf) si FC Univestitatea Craiova cind tot stadionul a strigat impotriva clonei , LOV , si PSD ai fost la meci? De partea cui ai fost?

La meciul ăla nu am fost, nu-mi mai amintesc acum de ce. Pe vremea aia, până la hotărârea definitivă și irevocabilă de faliment țineam cu FCU. Trei zile după pronunțare nu mi-a venit să cred, citeam legi ca *** să văd cum ar putea FCU să supraviețuiască. Mi-am dat seama că nu are cum și că s-a terminat. Legea falimentului e clară, societatea intră în lichidare judiciară și se desființează. FCU aia la care mergeam la meciuri nu mai există. Asta de acum e o păcăleală a lui Mititelu, fără nici o legătură cu FCU de atunci. Și dacă făceam eu o FCU avea aceeași legitimitate ca cea de acum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează