FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

CSA Steaua atacată de un fost jucător al său! "Adevărata Steaua e la Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 15:56

Fostul fotbalist al Stelei, Viorel Turcu, nici nu vrea să audă de proiectul celor de la CSA. Susține puternic echipa lui Gigi Becali, pe care o consideră continuatoarea de drept a echipei care a câștigat în 1986 Cupa Campionilor. 

"Cei de la CSA Steaua nu mi-au dat niciun un telefon în viața lor să mă întrebe de sănătate, dar să îmi mai dea și mie un abonament așa cum mă întrebi tu. Făceam până la stadion la Ghencea cinci minute, deoarece eu stau foarte aproape de arena lor.

Dar în mod sigur mă dușmănesc că sunt prieten cu Duckadam și am spus public că Steaua adevărată este la Gigi Becali. Însă am jucat la Steaua cu toți cei care acum sunt la CSA, dar văd că au uitat lucrul ăsta, iar eu nici nu exist pentru ei.

Da, domnule! Este la Gigi Becali și am puterea să o mai spun încă o dată ca să audă și Lăcătuș cu Talpan. Unde era domnul Talpan cu generalii dânsului când Gigi Becali plătea salariile la jucători? De ce nu plăteau atunci generalii salariile fotbaliștilor? Gigi Becali a avut dreptate când a spus că Talpan nici măcar nu mă cunoaște.

Însă le transmit celor de la Steaua că viața m-a adus în acest necaz. Și preferam să nu primesc bani de la nimeni ca ajutor financiar, dar să am ambele picioare. Îmi este tare greu, iar acum nici soția mea nu mai este lângă mine. Îți spun sincer că nu am nevoie de mila celor de la CSA Steaua ca să îmi dea eu abonament să pot să merg la meciurile lor. Pentru mine Steaua adevărată este la Gigi Becali”, a spus Viorel Turcu pentru Fanatik.

Viorel Turcu a evoluat la Steaua între 1982 și 1983. Atacantul care și-a început cariera la FC Argeș a plecat apoi la Dinamo, după care a jucat 5 ani la FC Olt Scornicești. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
merace
merace  •  04 Septembrie 2017, 22:20

Eu as zice altfel: adevaratul Gigi e la FCSB, si nu la CSA Steaua! :D hahaha

alex_1973
alex_1973  •  04 Septembrie 2017, 22:13

Da ce Turcule ți a dat nea Gigi niște salam și o chifla și ești fan FCSB?Pai ăstia ca tine sa rămână toată viața alături de nea Gigi.mare om mare caracter.Ști proverbul cine se aseamănă se aduna?Vezi ca Îți dă abonament la stadionul din berceni ca de aia plângi atat.Vezi ca echipa CSA ului a câștigat Cupa Campionilor.iar nea Gigi dacă ai văzut se baga și el în seama prin niște fotografii alături de acea echipa.Erau buni generalii când ia dat terenul din Pipera?Dacă nu erau generalii nu auzea nimeni de oier cu terenul lui din Stefanesti.Așa ca lăs o mai moale cu CSA ul și cumpărați bilet la meci și ramai fidel lui nea Gigi.ca de astia ca tine are nevoie.

1704467276501788
Amadis Wolf  •  04 Septembrie 2017, 21:36
Postat de Viorel Stelistul pe 04 Septembrie 2017, 18:11

rjka sau cum ti-o zice repeti ca u papagal ce ai auzit pe la toti neavenitii din presa. Au existat mai multe sentinte judecatoresti in procesul armatei contra echipei Steaua si numai la ultima instant au castigat nevrednicii, intorcand deci decizii date anterior de alti judecatori. Au fost decizii evident influentate politic si ele se refera NUMAI la emblema, marca si nume, pentru ca s-au gasit vicii in contractul de preluare a Stelei. Becali nu a avut nicio traba cu armata. Ofiterasii din MAPN s-au imbuibat de pe urma Stelei, au furat pana cand echipa a ajuns la datorii imense si atunci sa scape de datorii au cedat-o asociatiei lui Paunescu cu tot cu debitele acumultae. Paunescu a continuat sa se imprumute datoria a crescut si era riscul insolventei sau falimentului, asa ca echipa a fost preluata de Becali de la Paunescu nu de la armata! Echipa Steaua este in Liga a I-a din 1947, sub diverse denumiri si cu diverse embleme, dar a avut mereu continuitate neintrerupta, tocmai de aceea este recunoscuta de UEFA, are coeficient si doua cupe europene in palmares. Malformatia fotbalistica kaki a armatei a aparut in 2017 cu palmares 0 si va fi extirpata in curand!

Nu fi chiar atat de sigur ca va dispare. Vor gasi ei vreun fraierici caruia sa-i mai scoata cateva milioane de coco din buzunare, vanzandu-i clona. In fiecare zi se naste un fraier, totul e sa-l gasesim noi... cam asta isi spun generalii!!!! Asta se va intampla peste ani. Vezi si clonele Dinamo, Rapid, Craiova, cam aceeasi soarta au. Aviz amatorilor de chilipiruri.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează